Auto interieur reinigen Rotterdam

Soms kan er weleens wat gemorst worden in de auto. Ontsierende vlekken in het interieur, daar ziet u niet op te wachten. Heeft u wat rondgekeken en zit u met vragen over het reinigen, stel ze, wij helpen u graag. Ook voor geurtjes reiken wij de helpende hand. Of het nu gaat om een lekkend pak melk, een plasongelukje van huisdier- of kinderen, wij rijden graag naar u toe om het auto interieur en dan met name de stoelen, achterbank en stoffen bekleding te reinigen in Rotterdam.
Het zal u niet ontgaan zijn dat er verschillende prijzen meubels reinigen zijn. Heeft te maken met wat u wilt laten schoonmaken, hoeveel zit plaatsen en natuurlijk ook de mate van vervuiling. Wij van Meubelreiniging.info staan voor een eerlijk en betrouwbaar advies. 2 voorstoelen + achterbank kunnen wij al reinigen vanaf 125,00.
Bel ons op telefoonnummer 0181- 649487 voor meer informatie.

Waarom Meubelreiniging.info?

 Uw autostoelen weer als nieuw

 Een expert bij u op locatie

 Direct een offerte op maat

 Specialist in stoffen meubelreiniging

Auto interieur reinigen Rotterdam, uw autostoelen weer zo goed als nieuw

Met de laatste technieken bereiken wij altijd onze doelstellingen: uw auto interieur reinigen in Rotterdam met de beste resultaten. Door middel van dieptereiniging zorgen we ervoor dat uw interieur er niet alleen schoon uitziet maar ook daadwerkelijk schoon is! Met diepte reiniging verdwijnen dus zowel de nare geurtjes als de hardnekkige vlekken die ontstaan bij veelvuldig gebruik van uw auto. Zie ook autostoelen reinigen. We gaan te werk door hoogwaardige bekledingsreiniger te mixen met water we kunnen op deze manier met zekerheid een reiniging van hoge kwaliteit bieden als we uw auto interieur reinigen in Rotterdam. Proefstukje? Bij wijze van proef een klein gedeelte van de autostoel schoonmaken en bekijken of het schoner gaat worden kost niets. Geen resultaat, dan hoeft u ons niets te betalen ook geen voorrijkosten. Wij kunnen ook als we dan toch aanwezig zijn uw bankstel reinigen.

Auto interieur reinigen Rotterdam, nazorg

Nadat wij uw auto interieur schoonmaken kunnen we voor u ook de bekleding impregneren. Hierbij maken wij uw interieur bestand tegen zowel water als vuil. Komt er bijvoorbeeld een koffie vlek op uw achterbank dan is deze na het impregneren gemakkelijker te verwijderen dan wanneer uw interieur niet is geïmpregneerd.

Wil u uw auto interieur laten reinigen in Rotterdam en zeker zijn dat deze reiniging wordt uitgevoerd door vakmannen? De vakmensen van meubelreiniging.info zijn u graag van dienst en dragen er zorg voor dat uw interieur er weer representatief uitziet. Wilt u meer informatie of direct contact voor een afspraak? Vul u dan gerust ons contactformulier in en wij zullen spoedig contact met u opnemen. Vergeet niet om een of twee foto’s van de te reinigen stoelen- en achterbank van de auto mee te sturen! Heeft u tapijt? Bekijk dan ook even de Tapijtreiniging Rotterdam pagina.

Beoordeling door klanten:
5/5 ­29 beoordelingen
Scroll naar top