Auto interieur reinigen door de specialisten van Meubelreiniging

Het interieur van uw auto wordt dagelijks intensief gebruikt. Vervuiling, koffievlekken, rooklucht, kinderkoekjes, schimmel of een plasongelukje van de kinderen; uw wagen krijgt te maken met allerlei vormen van vervuilende vlekken die veelal zelf lastig te verwijderen zijn. Meubelreiniging beschikt over een jarenlange ervaring op het gebied van stoffen meubels reinigen, zoals autostoelen reinigen of een bank schoonmaken. Wij komen naar u toe, kunt u uw auto voor de deur parkeren? Dat is nodig omdat wij stroom nodig hebben en water. Wilt u meer weten hoe wij het interieur binnen uw auto gaan reinigen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Meer informatie bel nu 0181- 649487.

Waarom Meubelreiniging.info?

 Interieur in uw auto weer als nieuw

 Een expert bij u op locatie

 Direct een offerte op maat

 Specialist in stoffen meubels reinigen

Onze werkwijze bij een auto interieur reinigen

Bij het reinigen van alle stoffen delen van uw auto interieur maken wij gebruik van de nieuwste schoonmaaktechnieken en- apparaten voor het beste resultaat. Allereerst worden de automatten grondig gestofzuigd. De automatten en het stoffen interieur van uw auto worden vervolgens door middel van sproei extractie reiniging schoongemaakt. Bij vlekken op de autostoelen voeren wij een dieptereiniging uit voor een stralend schoon resultaat.

De nazorg bij een auto interieur laten reinigen

Zodra het reinigen van het auto interieur afgerond is, impregneren de specialisten de bekleding. Met deze beschermlaag voorkomt u dat vlekken of water kunnen binnendringen in de vezels van de stof. Morst u per ongeluk koffie op de auto stoelen? Dan verwijdert u de oppervlakkige vlek eenvoudig en snel na de impregnatie behandeling. De beschermlaag zorgt er bovendien voor dat de kleur en de levensduur van de bekleding langer behouden blijft.

Het auto interieur reinigen op proef

Onze specialisten gaan met hoogwaardige schoonmaakmiddelen en ervaring nauwkeurig te werk bij het auto interieur schoonmaken. Wilt u eerst zeker weten of u de behandeling wilt laten uitvoeren? Laat dan bij wijze van proef een klein gedeelte van een autostoel gratis reinigen door de specialisten van Meubelreiniging. Behalen wij toch niet het resultaat waar u naar op zoek bent? Dan hoeft u ons niets te betalen, zelfs geen voorrijkosten.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

Voor een auto interieur reinigen in Zuid Holland is Meubelreiniging dé specialist waar u naar op zoek bent. Met een uitgebreide expertise zijn onze professionals dagelijks aan het werk om cliënten te ondersteunen bij de auto interieur reiniging. Heeft u interesse in onze dienstverlening? Maak dan vrijblijvend een afspraak met onze specialisten of laat een proefgedeelte schoonmaken.

Beoordeling door klanten:
5/5 29 beoordelingen

Scroll naar boven