Autostoelen reinigen

Doordat autostoelen intensief worden gebruikt en onderhevig zijn aan alle mogelijke invloeden van buitenaf is totaal reinigen zo eens per jaar nodig om een frisse uitstraling te behouden. Er wordt gegeten en gedronken in de auto. De kinderen zitten op de achterbank met kauwgom of ze hebben een klein plasongelukje. Ook wordt er nog wel eens overgegeven door een ziek kind op de autostoel. Allemaal zaken die vlekken gaan veroorzaken op de autostoelbekleding. Niet zo hygiënisch om dit te laten zitten. De meeste mensen gaan dus zelf aan de slag met water, zeep en allerlei schoonmaakmiddelen. Het lukt misschien vrij aardig om de ergste vlekken te verwijderen maar op den duur komen deze toch weer naar de oppervlakte. Je kunt boenen wat je wilt maar daar wordt je bekleding alleen maar lelijk van. Dus het wordt tijd om eens na te denken over professionele reiniging van je autobekleding. 

Krijg snel een offerte

Autostoel voor reinigen
Autostoel na het reinigen

Professionele Autostoel Reinigers

Dieptereiniging autostoelen levert resultaat op na reinigen!

Met professionele meubelreiniging worden de autostoelen echt diep gereinigd. Doordat vlekken vaak diep in de stoffen bekleding zitten wordt dit met een handsopje vaak dieper in de stof gewreven. Daarom is dieptereiniging bij uitstek het middel om ook echt alle vlekken te verwijderen. Vieze geuren gaan ook vaak diep in de autobekleding zitten en de hele auto gaat ervan ruiken. Niet zo lekker om in de stank te zitten.  

Auto Stoel Impregneren

Het impregneren van autostoelen zorgt er voor dat de bekleding vuil en waterafstotend wordt gemaakt. Komt er dan een vlek op door bijvoorbeeld gemorste koffie dan is het makkelijker om de vlek te verwijderen mits dit direct gebeurt! Er zijn verschillende impregneermiddelen in de handel die gebruikt worden om autostoelen vuil en water afstotend te maken.

Hoe werkt dieptereiniging

Dit is een specialistische methode die alle vuil en geurtjes verwijdert. Er wordt een mengsel van  bekledingreiniger en water in de bekleding gesproeid en gelijktijdig weer opgezogen. Door de krachtige werking is er direct resultaat. De autobekleding moet nog wel een paar uren drogen. Zie ook autobekleding reinigen

Zelf onderhoud plegen

Wat kun je zelf doen om je autostoelen te onderhouden? Het is belangrijk om de autostoelen regelmatig te stofzuigen. Hiermee voorkom je dat stof in de bekleding vast gaat zitten. Ga regelmatig met een vochtige, lichtgekleurde doek over de bekleding om het geheel fris te houden. Wanneer je een lichte doek gebruikt kun je zien hoeveel vuil er op je bekleding zit. Zijn er toch wat vlekken dan met een beetje water en zacht borsteltje de vlek verwijderen.

Autostoelen reinigen kosten

Om nog meer informatie te verkrijgen over de kosten en mogelijkheden omtrent autostoel reiniging kunt u ons bellen op 0181-649487 of gratis en vrijblijvend hieronder een offerte aanvragen.

Wilt u door ons gebeld worden?

U kunt natuurlijk ook zelf telefonisch contact met ons opnemen.

Onze deskundige medewerkers staan u graag te woord.

Ons telefoonnummer is 0181 649 487.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Schoonmaakbedrijf schoon / meubelreiniging.info

Kerkweg 15, 3214 VB Zuidland
0181 649487
info@meubelreiniging.info
KvK nr. 24292327

Privacy Policy

Scroll naar top