Autostoelen reinigen

De stoelen en banken in auto’s worden intensief gebruikt, waardoor ze al gauw vuil raken. Hierbij hebben we het niet alleen over stof, maar ook over morsende drankjes, een plasongelukje van een kind, vieze schoenen die langs de autostoelen schampen en ga zo maar
door. Met water en zeep komt u misschien een heel eind, maar na verloop van tijd komen deze vlekken toch weer aan de oppervlakte.

Tijd dus om uw autostoelen te laten reinigen door de professionals van Meubelreiniging.info. Vooral wanneer u erover denkt om uw auto in de verkoop te doen.

Autostoel voor reinigen
Autostoel na het reinigen

Dieptereiniging

Dieptereiniging levert resultaat op!

De beste manier van autobekleding reinigen is door middel van een dieptereiniging met sproei extractie. Hierbij sproeien wij een mengsel van een milieuvriendelijk reinigingsmiddel en water in de bekleding en wordt deze door een machine meteen weer uit de autobekleding opgezogen. De krachtige werking zorgt voor direct resultaat.

Houd er wel rekening mee dat de bekleding nog enkele uren moet drogen voordat u erop kunt zitten. Het impregneren, beschermlaag stoffen meubels is bij de prijs inbegrepen.

Professionele, betrouwbare service

Of het nu gaat om het reinigen van stoffen meubels, een vloerkleed, tapijt of autostoelen reinigen, bij ons kunt u rekenen op een professionele service. Wij hebben de juiste apparatuur en biologische
schoonmaakmiddelen in huis waarmee wij het interieur van uw auto- en dan met name de stoffen bekleding- effectief kunnen reinigen.

Naast professionaliteit vinden wij betrouwbaarheid
belangrijk. Daarom komen wij graag demonstreren hoe goed onze dieptereiniging werkt. Ook komen wij onze afspraken altijd na en is de prijs nooit een verrassing.

Autostoelen reinigen in Zuid Holland

Wij zijn de specialisten als het gaat om autobekleding reinigen in geheel Zuid Holland.

Wij zijn dagelijks in verschillende plaatsen in Zuid Holland te vinden.

Heeft u interesse in onze diensten of producten, of twijfelt u nog?

Maak dan een afspraak waarbij we een proefstukje reinigen. U zult versteld staan van het resultaat.

Bel ons op 0181-64 94 87 om een concrete dag en een tijdstip af te spreken. Autostoelen reinigen kosten.