Laat vakkundig uw autostoelen reinigen

Dagelijks wordt de bekleding van uw auto blootgesteld aan allerlei invloeden van buitenaf. Hierdoor kunnen allerlei vormen van bevuiling ontstaan, zoals rook, etensresten, gemorste koffie of kauwgom. Meubelreiniging beschikt over een jarenlange expertise op het gebied van professioneel meubels reinigen in Rotterdam. Na een grondige auto interieur reiniging door onze deskundigen krijgen bacteriën en schimmels geen kans. Neem direct contact op voor een vrijblijvende afspraak met onze schoonmaakspecialisten. 2 voorstoelen + achterbank: wat kost het reinigen van mijn autostoelen? Bel ons op telefoonnummer 0181- 64 94 87 voor meer informatie.

Vlekken verwijderen uit de autostoelen en achterbank?

Oké, van buiten is je auto schoon, blinkt als een spiegeltje. Maar de auto stoelen en achterbank dan? Daar heeft u misschien niet aan gedacht. Er zijn een paar belangrijke dingen om rekening mee te houden als u vlekken heeft en niet weet hoe u dit aanpakt en schade wilt voorkomen.
  • Allereerst ga stofzuigen om stof, zand en haren te verwijderen. Als dat is gebeurt kan je aan het reinigen van de autostoelen beginnen
  • Pas op met bloedvlekken. Gebruik alleen koud water en probeer ze te verwijderen
  • Moeilijk te verwijderen zijn vetvlekken. Dep zoveel mogelijk vet op met keukenpapier
  • Oei, weer zo’n lastige koffie vlekken. Ook hier weer deppen met keukenpapier om zoveel mogelijk koffie op te nemen
  • Schoonmaakazijn gebruiken veel mensen om vlekken te verwijderen. Ideaal om vlekken uit de autostoelen- en achterbank van de auto te verwijderen. Enne, verdun het 50% azijn, 50% water. Op een niet gekleurde doek aanbrengen en deppen niet wrijven. Herhalen als het enig effect heeft
autostoelen kunt u laten reinigen
Autostoelen reinigen
autostoelen reinigen
Autostoelen laten reinigen

Waarom de autostoelen reinigen door een professional

Vaak gaan mensen zelf aan de slag om een bepaalde vlek met water, zeep of schoonmaakmiddelen te verwijderen. In sommige gevallen is het wel mogelijk om de ergste vlekken te verminderen, maar veelal komen de nare plekken na verloop van tijd weer aan het oppervlak. Hoe meer u blijft schoonmaken op de plek, des te lelijker de bekleding wordt. Bovendien trekken nare geuren ook diep in de bekleding, wat niet eenvoudig zelf te verwijderen is. Door professioneel de autostoelen te laten reinigen krijgen nare vlekken en geuren geen kans. Wij werken onder andere in Den Haag, Rotterdam, Zoetermeer.

Dieptereiniging voor het optimaal schoonmaken van de autostoelen

De ideale methode om autostoelen te reinigen is door gebruik te maken van dieptereiniging. Bij deze vorm van schoonmaken vernevelen wij een mengsel van water en een milieuvriendelijk schoonmaakmiddel onder hoge druk in en op de bekleding. Deze vloeistof zuigen we bovendien direct weer uit de autobekleding met een innovatieve schoonmaakmachine. Dit zorgt ervoor dat zowel het diepe vuil in de stofvezels als oppervlakkige vlekken van de stof loslaat. De krachtige werking van deze reinigingsmethode biedt meteen het gewenste resultaat. De bekleding dient vervolgens enkele uren te drogen voordat u weer plaatsneemt in de auto.

Na het reinigen van de autostoelen en achterbank, impregneren

Zodra de autostoel bekleding reinigen afgerond is, is het belangrijk om de stof te impregneren. Deze beschermlaag zorgt ervoor dat water en vuil geen kans hebben op de autostoelen. Morst u per ongeluk wat koffie op de bekleding? Dan kunt u de vlek eenvoudiger direct verwijderen. De nieuwe beschermlaag zorgt bovendien voor een langere levensduur van de stof en het behoud van de kleur.

Zelf onderhoud bij stoffen autozetel reinigen

Naast het professioneel laten schoonmaken van de autostoelen is het verstandig om zelf geregeld de bekleding van de auto te stofzuigen. Op deze manier voorkomt u dat stof en vuil een kans krijgt om zich te hechten aan de autobekleding. Ook houdt u de auto fris en hygiënisch door regelmatig met een vochtige, lichtgekleurde doek de bekleding af te nemen. Zeer oppervlakkige vlekken kunt u verwijderen met een klein beetje water en een borsteltje.

Neem contact op voor meer informatie over autostoelen reinigen

Bent u benieuwd wat wij voor het schoonmaken van de autostoelen in uw voertuig kunnen betekenen? Meubelreiniging verzorgt naast het reinigen van uw auto stoelen ook het schoonmaken van andere viezigheden, zoals een bankstel laten reinigen in Rotterdam, Den Haag en ook Zoetermeer. Neem dan vrijblijvend contact op of vraag een offerte op maat aan.

Scroll naar boven