Bankstel reinigen Dordrecht

Bankstel reinigen in Dordrecht, u kunt bij ons uw bank laten reinigen. Vele jaren ervaring en een proefstukje reinigen kost niets. Hier leggen wij u uit hoe wij vlekken en vuil van een gestoffeerde bank verwijderen. U ontdekt hoe wij van concurrenten verschillen en waarom wij zo’n logische keuze zijn voor uw reinigingsbehoeften in Dordrecht. Vragen? Bel 0181-64 94 87.

Hoe wij uw bankstel reinigen

Wij werken uitsluitend met biologische reinigingsmiddelen. Deze zijn minder agressief dan goedkopere, chemische alternatieven. Maar dat betekent niet dat ze minder effectief zijn! Dankzij onze professionele sproei-extractieapparatuur komen wij diep in de vezels van de stof en reinigen wij elk bankstel in Dordrecht. In overleg met u vinden wij een dag en tijdstip waarop de reiniging plaats kan vinden. U kunt hierbij gewoon thuis zijn; hetzelfde geldt voor kinderen en huisdieren. De schoonmaakmiddelen die wij gebruiken zijn hypo allergeen en drogen snel. Al na enkele uren kunt u weer van uw bank, die er als nieuw uitziet, gebruikmaken.

Bankstel reinigen in Dordrecht

Waarom Meubelreiniging.info?

 Uw stoffen meubels weer als nieuw

 Een ervaren expert bij u op locatie

 Direct een offerte op maat

 Beschikbaar voor al uw stoffen meubels

Zo blijft u bank beter schoon

Voorkomen is beter dan reinigen. Maar hoe voorkomt u dat uw bank vies wordt? Schoenen uitdoen bij de ingang van uw huis, geen drankjes op de bank nuttigen en een beschermend kleed gebruiken zijn enkele van de dingen die u kunt doen. Wij begrijpen goed dat sommige van die maatregelen het wonen er niet leuker op maken. Wil u toch vrij en gezellig blijven wonen, weet dan dat u altijd bij ons terecht kunt voor een effectieve bankstel reinigen Dordrecht. Na de reiniging brengen wij een vuilafstotende beschermlaag aan, waardoor uw bankstel langer mooi blijft.
Soms is het mogelijk om zelf een bankstel te reinigen. Bij een vlek is het raadzaam om van buiten naar binnen te werken. Zo voorkomt u dat de vlek groter wordt. Werkt u toch met een chemische vlekkenspray, spuit deze dan niet rechtstreeks op uw bank of fauteuil, maar liever op een microvezeldoekje. Daarna kunt u hiermee de vlek te lijf gaan.

Gratis proef

Bankstel vies in Dordrecht? Geen probleem, wij reinigen hem met plezier. Wij genieten ervan om een bank nieuw leven in te blazen. De resultaten zijn verbluffend, maar u hoeft ons niet op ons woord te geloven. Wilt u met eigen ogen zien wat er mogelijk is, bel ons dan eens op tel. 0181–649487. Wij komen namelijk graag langs om een proefstukje schoon te maken. Met ons sproei-extractieapparaat reinigen wij een klein oppervlak. Zo ziet u goed het verschil tussen de huidige bekleding en de schoongemaakte stof. Hier vind u prijzen bank laten reinigen!

Meubelreiniging Dordrecht, ook tapijt reinigen!

Het is geen gek idee om ook gelijk je tapijt te laten reinigen. Denk bijvoorbeeld aan een vloerkleed. Wij willen heel graag van u weten wat u wilt laten reinigen. Dus bank en vloerkleed, dan graag aantal zit plaatsen en de afmeting van het kleed.

Meubelreiniging

Beoordeling door klanten:
5/5 ­29 beoordelingen
Scroll naar top