Bankstel reinigen Leiden

Neem de proef op de som! Een bankstel in huis is om van te genieten. Maar het oog wil ook wat, toch. Niemand zit graag op een vuil bankstel. Aanmodderen met vlekken verwijderen kan nu verleden tijd zijn. Bankstel reinigen Leiden, iets wat u zeker wel meerdere keren heeft overwogen maar misschien denkt u dat het niet haalbaar is zeker gezien de prijs. Wij kunnen u geruststellen, de prijs die wij voor de bank laten reinigen hanteren zijn zelfs voor mensen met een kleine beurs te betalen. Bel ons op telefoonnummer 0181-649 487 voor meer informatie, prijs en een eventuele afspraak maken. Let op, sommige vlekken zijn misschien niet te verwijderen. Hou daar rekening mee. Eerst een proefstukje reinigen is vrijblijvend. Geen merkbaar verschil dan vertrekken wij en hoeft u ons niets te betalen. Zelfs geen voorrijkosten.

Bankstel reinigen leiden

Waarom Meubelreiniging.info?

 Uw meubels weer als nieuw

 Een expert bij u op locatie in Leiden

 Direct een offerte op maat

 Beschikbaar voor al uw stoffen meubels

Wij reinigen in Zuid Holland

Bankstel reinigen Leiden, het onderhoud van uw bank

Bij een stoffen bankstel is regelmatig stofzuigen en enig onderhoud van belang. Maar op den duur is dit niet genoeg. Het bankstel wordt vuil. Het nieuwe is er af. Door haar- en huidvet komen er donkere plekken waar men vaak zit. Ook het textiel van kleding kan afgeven en een blauwe waas achterlaten. Er wordt geleefd op dit meubel. Er wordt gegeten en gedronken en soms morst men iets, of laat wat vallen en zo kan men vlekken krijgen.
Als men die vlekken zelf probeert weg te halen kunnen er kringen ontstaan en je ziet misschien een plek, die helderder is dan de rest van de bank. De zogenaamde “schone vlek”. Op den duur gaat de bank er, ondanks de goede zorgen, wat vaal uit zien en oogt niet meer fris. Kijk voor meer informatie bij meubels reinigen Leiden!

Bankstel reinigen Leiden, vuil bankstel, wat te doen?

Natuurlijk kunt u overwegen een nieuw bankstel aan te schaffen. Er is ook een andere mogelijkheid, het bankstel opnieuw laten bekleden. Beide mogelijkheden zijn kostbaar en in deze moeilijke tijden is het vaak beter geld te besparen. Als de stof nog goed is, kan professioneel bankstel reinigen in Leiden een goede, betaalbare optie zijn ten opzichte van nieuw kopen of opnieuw laten bekleden. Prijzen stoffen bankstel reinigen. Vanaf €125,00 mogelijk inclusief beschermlaag. Vergeet niet bij uw offerte aanvraag een paar foto’s van uw bankstel bij te voegen!

Bank laten reinigen in Leiden door experts, vele jaren ervaring

Laat uw bank professioneel reinigen in Leiden. De vakmensen komen bij u thuis. Het bankstel wordt compleet gereinigd, er wordt geen plekje overgeslagen. Er worden milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen gebruikt die niet schadelijk zijn voor mens of dier en zijn volledig biologisch afbreekbaar. De vloer wordt eventueel beschermd tegen vocht. Het bankstel oogt weer nieuw en de kleuren zijn weer fris. Ook eventuele nare geurtjes zullen verdwijnen. Na de reiniging wordt er een beschermlaag op uw stoffen meubels aangebracht die eveneens milieuvriendelijk van samenstelling is. De stof blijft zo een tijd lang mooi en eventuele vlekken hechten voorlopig niet op de meubelstof. Leiden binnenstad

Beoordeling door klanten:
5/5 29 beoordelingen

Scroll naar boven