Bankstel reinigen Leiden

Neem de proef op de som! Een bankstel in huis is om van te genieten. Maar het oog wil ook wat, toch. Niemand zit graag op een vuil bankstel. Aanmodderen met vlekken verwijderen kan nu verleden tijd zijn. Bankstel reinigen Leiden, iets wat u zeker wel meerdere keren heeft overwogen, maar misschien denkt u dat het niet haalbaar is zeker gezien een te dure prijs? Wij kunnen u geruststellen, de prijzen die wij voor de bank laten reinigen hanteren zijn zelfs voor mensen met een kleine beurs te betalen. Bel ons op telefoonnummer 0181-649 487 voor meer informatie, wat de kosten zijn en een eventuele afspraak maken. Let op, sommige vlekken zijn misschien niet te verwijderen. Hou daar rekening mee. Eerst een proefstukje reinigen is vrijblijvend. Geen merkbaar verschil dan vertrekken wij en hoeft u ons niets te betalen. Zelfs geen voorrijkosten.
Bankstel laten reinigen Leiden, ziet u het verschil

Waarom Meubelreiniging.info?

 19 jaar ervaring

 Wij reinigen uw bank aan huis in Leiden

 Direct een offerte op maat

 Wij kunnen alle stoffen meubel reinigen

Wij reinigen in Zuid Holland

Bankstel reinigen Leiden, het onderhoud van uw bank

Het eerste waar u aan denkt bij het onderhoud van een stoffen bankstel is stofzuigen. Koekkruimels, haren en stof kunt u zo verwijderen. Haal de kussens weg en neem de tijd om ook tussen de naden met de stofzuiger in de weer te gaan. Ja, op den duur is het niet genoeg. Het is niet te voorkomen dat uw bankstel vuil wordt. Denk bijvoorbeeld aan haar- en huidvet, donkere plekken die er alleen met een professionele reiniging uitgaan. Pas op met spijkerbroeken, de bekende blauwe verkleuring, Wilt u vlekken vermijden eet en drink dan niet als u op de bank zit. Toch iets gemorst? Dep dan met een beetje lauwwarm water, niet wrijven dan bestaat de kans dat de aanwezige vlek groter gaat worden. Kijk voor meer informatie bij meubels reinigen Leiden!

Bankstel reinigen Leiden, vuil bankstel, wat te doen?

U kunt uiteraard eens rondkijken wat een nieuw bankstel gaat kosten. De andere optie is het bankstel opnieuw laten bekleden. Beide mogelijkheden zijn vrij kostbaar. Heeft de bank geen slijtage, geen doorgezakte kussens en oogt het op een paar vlekken na nog goed? Dan kan een vuil bankstel laten reinigen in Leiden een goede betaalbare optie zijn in plaats van nieuw kopen of laten her-stofferen. Prijzen stoffen bankstel reinigen. Vanaf €125,00 mogelijk inclusief beschermlaag. Heeft u andere meubels die ook toe zijn om schoon te laten maken? Geef het op het offerte aanvraag formulier aan. Denk dan ook aan de auto, voorstoelen en achterbank!

Bank laten reinigen in Leiden door experts, vele jaren ervaring

Meubelreiniging.info komt aan huis uw bank reinigen in Leiden. Geen gesleep met meubels. U ziet direct wat er gebeurt als wij bezig zijn. Wat kunt u doen voordat wij bij u langs komen? De vloer rondom de bank voorzien van een paar handdoeken. Dat vangt waterdruppels op, het risico op beschadiging van de vloer is dan vrijwel uitgesloten. Bij wijze van hoe schoon kan uw bank worden gaan we eerst een klein proefstukje schoonmaken. Sommige stoffen worden dan vrijwel meteen een stuk lichter en de vlekken verdwijnen. Vooral de zogeheten waterkringen, de vlekken waar u enthousiast aan het poetsen bent geslagen, verdwijnen en komen niet meer terug. Wilt u een offerte aanvragen? Hoeveel zitplaatsen? Vlekken? Wat heeft u gemorst op uw bankstel? Kunt u een paar foto’s van het bankstel meesturen? Leiden binnenstad

Beoordeling door klanten:
5/5 29 beoordelingen

Scroll naar boven