Bankstel reinigen Leiden

Bankstel Reinigen Leiden

De eerste 2 jaar nadat u uw bankstel heeft aangeschaft kunt u uw bankstel prima zelf onderhouden. Na 2 jaar komen er steeds meer vlekken in de bank en wordt het tijd om deze grondig te laten reinigen door een ervaren reiniger.

Wij van meubelreiniging.info, komen graag langs om uw bankstel in Leiden grondig te reinigen. De kosten van het impregneren, beschermlaag aanbrengen op de bank bij een 5 zit bankstel reinigen met vaste of losse kussen betaald u niets, alles is inclusief.

Ons werkgebied is geheel Zuid-Holland maar wij zijn vooral veel te vinden in Leiden, Rotterdam en Delft. Om onze professionele bankstel reinigers in te huren hoeft u slechts 1 telefoontje te plegen naar: 0181 649 487. Wij maken dan een afspraak om uw bankstel aan huis te komen reinigen op een tijdstip dat het u goed uitkomt.

Bankstel reinigen Leiden


Direct een offerte aanvragen?

Waarom Meubelreiniging.info?

 Uw meubels weer als nieuw

 Een ervaren reiniger bij u op locatie

 Direct een offerte op maat

 Beschikbaar voor al uw meubels

Uitsluitend milieubewuste producten

Wij werken met milieuvriendelijke producten en professionele reinigingsapparatuur dat jaarlijks wordt gekeurd door de SIR (Stichting Industriële Reiniging).

Met ruim 13 jaar aan ervaring en een waslijst aan goede reviews kunt u er zeker van zijn dat uw bankstel weer schoon en fris zal zijn. Onze reinigingsmethode voor meubels is effectief voor zowel zichtbare als niet zichtbare vlekken. Uw meubels zullen in zijn geheel worden gereinigd. Zowel aan de voorkant als aan de achter- en zijkanten. Geen vlek wordt overgeslagen!

Stoffen Bankstel Reinigen in Leiden

Wanneer u langer wilt genieten van uw stoffen bankstel dan hebben wij enkele praktische tips voor u:

  • Bepaalde kleding zoals spijkerstof kunnen ervoor zorgen dat uw meubelstof gaat verkleuren wanneer u erop gaat zitten. Uiteraard speelt dit vooral bij lichtgekleurde banken een rol
  • Wanneer u met scherpe voorwerpen die u in uw broekzak draagt op uw bank gaat zitten dan kan dit de meubelstof beschadigen en zorgen voor het sneller verslijten van uw bankstel
  • Heeft u katten? Doet u er verstandig aan om een krabpaal voor ze te kopen. Katten moeten nu eenmaal hun nagels slijten en doen dit graag aan uw mooie bankstel. Als zij als alternatief een krabpaal hebben dan kunt u ze dit eenvoudiger afleren door ze telkens erop te wijzen dat ze niet aan de bank hun nagels mogen slijpen en hiervoor een krabpaal hebben
  • Heeft u honden als huisdier? Deze komen vaak graag bij u gezellig op de bank zitten. Niks mis mee uiteraard maar uw bank zal wel sneller achteruit gaan door onder andere de scherpe nagels van uw huisdier
  • Ook horloges en armbanden kunnen scherpe delen bevatten en ervoor zorgen dat de arm opleggers sneller slijten
  • Niet met de schoenen op de bank. Ik hoor het mijn moeder no zo vaak zeggen en natuurlijk hebben moeders altijd gelijk. Als u met de schoenen op de bank gaat zitten komen er vlekken in die u er zelf moeilijk uit krijgt zonder professionele hulp als u in Leiden woontDirect een offerte aanvragen?

Beoordeling door klanten:
5/5 ­29 beoordelingen