Bankstel Reinigen Rotterdam​

Is uw bankstel toe aan een grondige schoonmaakbeurt? Heeft u last van vlekken, geuren of verkleuringen op uw bankstof? Wilt u uw bankstel weer fris en schoon hebben zonder dat u daar zelf veel moeite voor hoeft te doen? Dan bent u bij Meubelreiniging.info aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen van bankstellen in Rotterdam en omgeving. Wij zorgen ervoor dat uw bankstel weer als nieuw wordt, voor een betaalbare prijs en met een milieuvriendelijke methode.

Bankstel reinigen Rotterdam

Hoe werkt het?

Het reinigen van een bankstel door Meubelreiniging.info is heel eenvoudig. U hoeft alleen maar contact met ons op te nemen via WhatsApp of ons online formulier en ons een foto van uw bankstel te sturen. Wij sturen u dan zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte op maat. Als u akkoord gaat met de offerte, maken we een afspraak om bij u langs te komen op een dag en tijdstip die u het beste uitkomen. Wij reinigen uw bankstel gewoon bij u thuis, met onze professionele apparatuur en milieuvriendelijke middelen. Wij gebruiken geen agressieve chemicaliën die schadelijk kunnen zijn voor uw gezondheid, uw huisdieren of het milieu. Onze reinigingsmiddelen zijn biologisch afbreekbaar en veilig voor alle soorten meubelstoffen. Voordat we beginnen met de reiniging, doen we eerst een proefstukje op een onopvallende plek om het resultaat te beoordelen. Als we tevreden zijn met het proefstukje, gaan we verder met de rest van de bankstel. We gebruiken een sproei-extractiemethode om het vuil en de vlekken uit de bankstof te zuigen. Daarna brengen we een beschermlaag aan om de bankstof vuilafstotend te maken. Zo blijft uw bankstel langer schoon en mooi.

Wat kost het?

Het reinigen van een bankstel door Meubelreiniging.info is niet duur. Sterker nog: we komen gratis langs om, bij wijze van proef, een stukje schoon te maken. Zo krijgt u een goed idee van het eindresultaat en kunt u besluiten wel of niet voor onze service te kiezen. Geheel vrijblijvend, dus. Krijgen wij van u het groene licht om uw hele bank te reinigen, dan hanteren wij een minimumbedrag van € 125,00 inclusief impregneren. Fijn om te weten: wij berekenen geen voorrijkosten in Rotterdam en omgeving! De uiteindelijke prijs hangt af van het type en de grootte van uw bankstel. Een tweezitsbank met vaste kussens is bijvoorbeeld minder werk dan een driezitsbank met omkeerbare kussens. Een hoekbank of een loveseat verschillen hier weer verder van. Wij brengen een vrijblijvende offerte uit. Een indicatie van prijzen vind u hier: wat kost het reinigen van stoffen meubels? Trouwens, u kunt bij ons ook terecht voor het reinigen van andere meubels, zoals eetkamerstoelen, bureaustoelen, fauteuils, trappen, auto-interieurs en tapijten. Als u meerdere meubels tegelijk laat reinigen, kunnen we u een aantrekkelijke korting aanbieden. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Waarom Meubelreiniging.info?

uw bank laten reinigen in Rotterdam resulteert in een schone frisse bank Uw stoffen meubels weer als nieuw

wij komen in Rotterdam uw bank reinigen en impregneren Een expert bij u op locatie

vraag een offerte aan het is vrijblijvend Direct een offerte op maat

andere gestoffeerde meubels? Die reinigen wij ook voor u Reiniging van al uw stoffen meubels

Waarom kiezen voor bankstel reinigen Rotterdam?

Meubelreiniging.info is al meer dan 19 jaar dé specialist in het reinigen van bankstellen in
Rotterdam en omgeving. Wij hebben veel ervaring met het verwijderen van allerlei soorten vlekken en geuren uit alle soorten meubelstoffen. Of het nu gaat om bloed, urine, koffie, modder of wijnvlekken, wij weten er wel raad mee. Bekijk ook even onze bankstel reinigen Spijkenisse pagina, misschien heeft u daar familie wonen?

Wij staan garant voor kwaliteit en klanttevredenheid. Wij gaan alleen verder met de reiniging
als we zeker weten dat het resultaat naar wens zal zijn. Als we verwachten dat het resultaat niet helemaal naar wens zal zijn, dan krijgt u een hand van ons en verlaten uw woning.

Wat zeggen klanten?

Wij zijn trots op ons werk en onze klanten zijn dat ook. Lees hier enkele reacties van klanten
die hun bankstel hebben laten reinigen door Meubelreiniging.info in Rotterdam.

“Ik ben heel blij met het resultaat. Mijn bank ziet er weer als nieuw uit en ruikt heerlijk fris. De service was snel, vriendelijk en professioneel. Ik kan Meubelreiniging.info van harte
aanbevelen.”

– Sandra uit Rotterdam

“Mijn bank was erg vies geworden door mijn huisdieren en kinderen. Ik dacht dat ik een nieuwe moest kopen, maar toen zag ik de website van Meubelreiniging.info. Ze hebben mijn bank gereinigd en geïmpregneerd voor een scherpe prijs. De vlekken zijn allemaal
verdwenen en de stof voelt weer zacht aan. Bedankt Meubelreiniging.info!”

– Peter uit Rotterdam

“Ik had een grote koffievlek op mijn bank die ik er zelf niet uit kreeg. Ik heb Meubelreiniging.info gebeld en ze kwamen dezelfde week nog langs. Ze hebben de vlek
vakkundig verwijderd en ook de rest van de bank schoongemaakt. Ze waren op tijd, netjes en beleefd. Ik ben zeer tevreden over hun werk.”

– Linda uit Rotterdam

Maak nu meteen een bankstel reinigen Rotterdam afspraak!

Wilt u ook uw bankstel laten reinigen door Meubelreiniging.info in Rotterdam? Neem dan
vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. U kunt ons bellen of appen
op tel. 0181-649487 en mailen op info@meubelreiniging.info. Wij reageren zo snel mogelijk
en maken graag een afspraak met u. Tot gauw!

Beoordeling door klanten: 5/5 29 beoordelingen

bankstel laten reinigen dit is voor de reiniging
bank laten reinigen in Rotterdam zie na het reinigen
Scroll naar boven