Bankstel reinigen Voorburg

Bankstel reinigen in Voorburg met professioneel resultaat Comfort en uitstraling. Het bankstel in ons huis is iets om van te genieten. Voor het oog maar zeker ook voor ons gemak. We maken er dagelijks gebruik van en het geeft ons een zekere mate van comfort. 
Om de levensduur van het bankstel te vergroten is het belangrijk deze tijd tot tijd professioneel te laten reinigen.

Bankstel-Reinigen-Voorburg, bel ons voor een afspraak

Waarom Meubelreiniging.info?

 Uw meubels weer als nieuw

 Een expert bij u op locatie

 Direct een offerte op maat

 Beschikbaar voor al uw meubels

Bankstel reinigen Voorburg, onderhoud Bank

Bij een stoffen bankstel is regelmatig stofzuigen en enig onderhoud van belang. Maar op den duur is dit niet genoeg. Het bankstel wordt vuil. Het nieuwe is er af. Door haar- en huidvet komen er donkere plekken waar men vaak zit. Ook het textiel van kleding kan afgeven en een vuile waas achterlaten. Er wordt geleefd op dit meubel. Er wordt gegeten en gedronken en soms morst men iets, of laat wat vallen en zo kan men vlekken krijgen. Als men die vlekken zelf probeert weg te halen kunnen er kringen ontstaan en je ziet misschien een plek, die helderder is dan de rest van de bank. De zogenaamde “schone vlek”. Op den duur gaat de bank er, ondanks de goede zorgen, wat vaal uit zien en oogt niet meer fris.

Bankstel reinigen Voorburg, vuil bankstel, wat te doen?

Natuurlijk kunt u overwegen een nieuw bankstel te kopen. Er is ook een andere optie, het bankstel opnieuw laten bekleden. Beide mogelijkheden zijn kostbaar en in deze moeilijke tijden is het vaak beter te besparen. Als de stof van het bankstel nog goed is kunnen wij uw bankstel in Voorburg reinigen. Na deze behandeling is uw bank weer zo goed als nieuw.

Professioneel bankstel reinigen Voorburg

Laat het bankstel professioneel reinigen in Voorburg. De vakmensen komen bij u thuis. Het bankstel wordt compleet gereinigd, er wordt geen plekje overgeslagen. Er worden natuurvriendelijke reinigingsmiddelen gebruikt die niet schadelijk zijn voor mens of dier en biologisch afbreekbaar zijn. De vloer wordt eventueel beschermd tegen vocht. Het bankstel oogt weer nieuw en de kleuren zijn weer fris. Ook eventuele nare geurtjes zullen verdwijnen. Na de reiniging wordt er een beschermlaag op uw stoffen meubels aangebracht die eveneens natuurvriendelijk is. De stof blijft zo een tijd lang mooi en eventuele vlekken hechten voorlopig niet op de meubelstof.

Beoordeling door klanten:
5/5 ­29 beoordelingen
Scroll naar top