Bankstel reinigen Wassenaar

Uw bankstel in huis is iets om van te genieten, voor het oog maar ook zeker voor ons gemak. We maken er dagelijks gebruik van en het geeft ons een zekere mate van comfort. Om hier lang van te kunnen genieten is het  belangrijk dat u om de zoveel tijd uw bankstel in Wassenaar laat reinigen.

Bankstel reinigen Wassenaar

Waarom Meubelreiniging.info?

 Uw meubels weer als nieuw

 Een expert bij u op locatie

 Direct een offerte op maat

 Beschikbaar voor al uw meubels

Bankstel reinigen Wassenaar, het onderhoud van uw Bank

Bij een bankstel is regelmatig stofzuigen en enig onderhoud van belang. Maar op den duur is dit niet genoeg. Door haar- en huidvet komen er donkere plekken waar men vaak zit. Ook het textiel van kleding kan afgeven en een vuile waas achterlaten. Er wordt geleefd op dit meubel. Er wordt gegeten en gedronken en soms morst men iets, of laat wat vallen en zo kan men vlekken krijgen. Als men die vlekken zelf probeert weg te halen kunnen er kringen ontstaan en je ziet misschien een plek, die helderder is dan de rest van de bank. De zogenaamde “schone vlek”. Op den duur gaat de bank er, ondanks de goede zorgen, wat vaal uit zien en oogt niet meer fris. Dit kunt u voorkomen door voortijdig uw bankstel te laten reinigen in Wassenaar.

Bankstel reinigen Wassenaar, Ik heb een vuil bankstel wat doe ik?

Natuurlijk kunt u overwegen een nieuw bankstel te kopen. Er is ook een andere optie, het bankstel opnieuw laten bekleden. Beide mogelijkheden zijn kostbaar. Als de stof nog goed is, kan het professioneel reinigen van uw bankstel in Wassenaar dit verhelpen. Maar sommige vlekken zoals bijvoorbeeld urine van kat-en hond, bloedvlekken, koffie- en vlekken van thee kunnen wij misschien ook niet verwijderen. Hou daar rekening mee. Proefstukje kost u niets en geeft een beeld hoe het bankstel eruit komt te zien.

Professioneel bankstel reinigen, vakkundig

Laat het bankstel professioneel reinigen in Wassenaar. De vakmensen komen bij u thuis. Het bankstel wordt compleet gereinigd, er wordt geen plekje overgeslagen. Er worden natuurvriendelijke reinigingsmiddelen gebruikt die niet schadelijk zijn voor mens of dier en biologisch afbreekbaar zijn. De vloer wordt eventueel beschermd tegen vocht. Het bankstel oogt weer nieuw en de kleuren zijn weer fris. Ook eventuele nare geurtjes zullen verdwijnen. Na de reiniging wordt er een beschermlaag op uw stoffen meubels aangebracht die eveneens natuurvriendelijk is. De stof blijft zo een tijd lang mooi en eventuele vlekken hechten voorlopig niet op de meubelstof. Een offerte aanvragen is vrijblijvend. Vul het contactformulier in en stuur een paar foto’s van het bankstel mee. Een proefstukje van uw vervuilde bank schoonmaken kost niets! Prijzen bankstel reinigen geeft u een idee van de kosten als u in Wassenaar woont.

Beoordeling door klanten:
5/5 ­29 beoordelingen
Scroll naar top