Bankstel reinigen Zoetermeer

 

Uw bankstel laten reinigen in Zoetermeer? Het team van Meubelreiniging.info staat voor u klaar. In de loop van jaren vervuilt de stof van meubels. Uw bank, fauteuil of eetkamerstoelen worden dagelijkst gebruikt. Heeft u al een tijdje het gevoel dat uw bank vies is? Laat uw bankstel reinigen in Zoetermeer. Na de meubelreiniging die wij uitvoeren is uw bankstel weer zo goed als nieuw.

Wij zijn specialist in het reinigen van een scala aan materialen, u kunt hierbij denken aan:

  • Katoen
  • Synthetische materialen
  • Velours

Waarom Meubelreiniging.info?

 Uw meubels weer als nieuw

 Een expert bij u op locatie

 Direct een offerte op maat

 Beschikbaar voor al uw meubels

Meubelreiniging op locatie, bij u thuis of op kantoor

Uw bankstel laten reinigen in Zoetermeer door de professionals van meubelreiniging.info? De ideale oplossing als uw last heeft van vervelende geurtjes is een van onze nieuwste reinigingsmethoden. Deze laat uw meubels weer als nieuw aandoen en verwijderd de vieze geurtjes van uw bankstel.

 

Voordat wij uw bankstel reinigen in Zoetermeer raden wij u aan om houten vloeren zoals parket en laminaatvloeren af te dekken met oude lakens, dekens of eventueel een plastic zeil. Wanneer wij uw plavuizen- of natuurstenen vloeren reinigen is deze maatregel niet nodig. Na afloop van de meubelreiniging wordt er een beschermlaag aangebracht om ervoor te zorgen dat uw meubel niet snel weer vies wordt. 

Milieubewust uw bankstel reinigen in Zoetermeer

Wij werken uitsluitend met reinigingsmiddelen die millieuvriendelijk zijn. Zo belasten wij het milieu zo minmogelijk en kunnen we ons volledig focussen op een uitstekend resultaat. Bankstel reinigen in Zoetermeer gewoon bij u op locatie? Meubelreiniging.info staat voor u klaar om een uitstekende reiniging uit te voeren. Is het nodig om uw meubilair te verplaatsen? Onze meubelreiniger helpt u graag een handje.

Direct contact om uw bankstel te laten reinigen in Zoetermeer? Via onderstaande gegevens kun u met ons in contact komen. Vul het offerte formulier in of neem telefonisch contact op met een van onze deskundige medewerkers: 0181 649 487.

Beoordeling door klanten:
5/5 ­29 beoordelingen

Let op a.u.b. Wij werken alleen in Zuid-Holland!

Wilt u door ons gebeld worden?

U kunt natuurlijk ook zelf telefonisch contact met ons opnemen.

Onze deskundige medewerkers staan u graag te woord.

Ons telefoonnummer is 0181 649 487.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Schoonmaakbedrijf schoon / meubelreiniging.info

Kerkweg 15, 3214 VB Zuidland
0181 649487
info@meubelreiniging.info
KvK nr. 24292327

Privacy Policy

Scroll naar top