Beschermlaag stoffen meubels

Nieuwe gestoffeerde meubels zijn vaak vanuit de fabriek beschermd tegen vervuiling door een beschermlaag, waardoor u een vlek snel weer kunt verwijderen. De werking van de beschermlaag wordt na verloop van tijd steeds minder en het verwijderen van vlekken is dan niet zo gemakkelijk meer.

Een nieuwe beschermlaag aanbrengen zorgt voor het behoud van de kleur en verlengt de levensduur van de meubelstof. Bovendien hebt u wat extra tijd om iets wat u morst op uw meubelstof te verwijderen voor het een vlek wordt. Nadat wij uw meubelstof reinigen, brengen wij vakkundig een beschermlaag op de gereinigde stoffen meubels aan. Het is wel van belang om deze bescherming goed te laten drogen, voordat u weer gebruik gaat maken van uw meubels.

Krijg snel een offerte

Wat zijn de kosten om uw meubels te reinigen en te voorzien van een beschermlaag?

Andere oorzaken waarom uw meubelstof na enige tijd de frisse uitstraling verliest zijn:

  • Verkleuring door inwerking van zonlicht
  • Spijkerbroeken geven vaak af
  • Het morsen van eten en drinken
  • Krant of tijdschrift geven inkt af, met name op de armleuning
  • Werkkleding

Ook huishoudmiddeltjes kunnen averechts werken en dat leidt vaak tot onherstelbare beschadigingen. Beter kunt u dan deze, door tapijtenreiniging.nl aan huis afgeleverde vlekkenspray gebruiken.

Aan te raden is om het bijgeleverde boekje, bij de gekochte stoffen meubelen, eens na te lezen. Hierin vindt u onderhoudsadvies, en leest u meer over het verwijderen van vlekken.

Wij brengen altijd een beschermende laag aan op de door ons gereinigde meubelstof, maar ook op nieuw gekocht meubilair. Fauteuil, bankstel, stoelen en bureaustoelen voorzien wij van een vuilwerende bescherming.

Wilt u meer weten over onze meubelreiniging en ons stappenplan die er voor zorgen dat uw meubels echt schoon worden? U kunt het nalezen op de pagina werkwijze meubelreiniging.

Let op a.u.b. Wij werken alleen in Zuid-Holland!

Wilt u door ons gebeld worden?

U kunt natuurlijk ook zelf telefonisch contact met ons opnemen.

Onze deskundige medewerkers staan u graag te woord.

Ons telefoonnummer is 0181 649 487.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Schoonmaakbedrijf schoon / meubelreiniging.info

Kerkweg 15, 3214 VB Zuidland
0181 649487
info@meubelreiniging.info
KvK nr. 24292327

Privacy Policy

Scroll naar top