Beschermlaag stoffen meubels

beschermlaag-stoffen-meubelsNieuwe gestoffeerde meubels zijn vaak vanuit de fabriek beschermd tegen vervuiling door een beschermlaag, waardoor u een vlek snel weer kunt verwijderen. De werking van de beschermlaag wordt na verloop van tijd steeds minder en het verwijderen van vlekken is dan niet zo gemakkelijk meer.
Een nieuwe beschermlaag op stoffen meubels aanbrengen zorgt voor het behoud van de kleur en verlengt de levensduur van de meubelstof. Bovendien hebt u wat extra tijd om iets wat u morst op uw meubelstof te verwijderen voor het een vlek wordt. Nadat wij uw meubelstof reinigen, brengen wij vakkundig een beschermlaag op de gereinigde stoffen meubels aan. Het is wel van belang om deze bescherming goed te laten drogen, voordat u weer gebruik gaat maken van uw meubels.

Wilt u een offerte ontvangen om uw stoffen meubels te laten reinigen? Vul het offerte formulier stoffen meubels reinigen in. Vergeet niet een of twee foto’s van het te reinigen meubelstuk bij te voegen. Wat zijn de kosten om uw meubels te reinigen en te voorzien van een beschermlaag?

Beschermlaag stoffen meubels, extra informatie

Andere oorzaken waarom uw meubelstof na enige tijd de frisse uitstraling verliest zijn:
  • Verkleuring door inwerking van zonlicht
  • Spijkerbroeken geven vaak af, blauwe verkleuring
  • Het morsen van eten en drinken
  • Krant of tijdschrift geven inkt af, met name op de armleuning
  • Werkkleding dragen met vervuiling

Beschermlaag stoffen meubels, pas op met huishoudmiddelen!

Ook huishoudmiddeltjes kunnen averechts werken en dat leidt vaak tot onherstelbare beschadigingen. Beter kunt u dan deze tapijtenreiniging.nl vlekkenspray gebruiken. Aan te raden is om het bijgeleverde boekje, bij de gekochte stoffen meubelen, eens na te lezen. Hierin vindt u onderhoudsadvies, en leest u meer over het verwijderen van vlekken. Wij brengen altijd een beschermlaag stoffen meubels aan op de door ons gereinigde meubelstof, maar ook op nieuw gekocht meubilair. Fauteuil, bankstel, stoelen en bureaustoelen voorzien wij van een vuil werende bescherming. Wilt u meer weten over onze meubelreiniging en ons stappenplan die er voor zorgen dat uw meubels echt schoon worden? U kunt het nalezen op de pagina werkwijze meubelreiniging.
Beoordeling door klanten: 5/5 ­29 beoordelingen. Meubelreiniging reviews op Google.
Scroll naar boven