Bureaustoel schoonmaken

Heel fijn dat er bij u op de werkvloer een schoonmaakbedrijf rondloopt maar maken zij ook de bureaustoelen schoon? Goed werk dat zeker, uw schoonmaakbedrijf besteed de nodige aandacht aan de kantoorruimte maar uw bureaustoel grondig schoonmaken daar is te weinig tijd voor en bovendien staat dat niet vermeld in het schoonmaakrooster. Uw bureaustoel heeft een langere levensduur door de bekleding goed en professioneel schoon te laten maken. Bureaustoelen verzamelen stof dus zou het kunnen voorkomen dat er ook allergische reacties ontstaan.
een bureaustoel kun je door ons laten schoonmaken
bureaustoelen alle varianten zijn schoon te maken

Meubelstof reinigen, bel 0181-649487!

Hoe wij van Meubelreiniging uw bureaustoel schoonmaken

Omdat wij veel samenwerken met schoonmaakbedrijven komt het regelmatig voor dat wij gevraagd worden om de bureaustoelen te komen opfrissen. Wij gebruiken vaak de sproei extractie waterstofzuiger met een neutraal reinigingsmiddel. Water wordt met reinigingsmiddel gemengd, vervolgens door sproeien op de stoelbekleding geneveld en meteen direct weer opgezogen. Vuile water opgeslagen in een bijbehorende tank. Zijn de stoelen fris en schoongemaakt dan volgt het naspoelen met schoon water om alle restanten te verwijderen. De laatste stap is het impregneren van de stoelbekleding. Laat de stoelen een paar uur drogen alvorens ze weer in gebruik te nemen.

Kan je zelf je stoel schoonmaken?

Niets is onmogelijk, je bureaustoel zelf gaan reinigen doe je door een microvezeldoek te nemen, nevel wat neutraal reinigingsmiddel op de doek en probeer allereerst of het resultaat geeft als je de vlekken op deze manier te lijf gaat. Resultaat? Fijn, dan kan je de gehele stoel proberen schoon te maken. Gebruik niet teveel reinigingsmiddel, wrijf de bekleding na met een droge handdoek om het meeste vocht op te nemen. Wij raden af om sterke chemische reinigingsmiddelen te gebruiken! Je kan nu je toch bezig bent de geplastificeerde delen van de bureaustoel schoonmaken met cockpitspray. Dat gebruik je voor het interieur van de auto. Maakt schoon, geeft glans en claimt ook te beschermen. Weetje: wij maken ook autostoelen schoon!

Bureaustoel schoonmaken, proefreiniging

Op verzoek is het mogelijk om bij wijze van proef een deel van een bureaustoel schoon te komen maken. Het kan als de bekleding donker van kleur is niet meteen te zien zijn of het er schoner uitziet. Wat u wel ziet in de vuilwater tank het vieze water wat uit het gereinigde stuk van de bekleding is gekomen.

Scroll naar boven