Gestoffeerde meubels reinigen

Gestoffeerde meubels reinigen is ons vak en onze meubelreinigers zijn daar elke dag druk mee bezig.

Krijg snel een offerte

Gestoffeerd meubel reinigen voor het reinigen
Gestoffeerd meubel na professionele reiniging

Waarom meubels reinigen

Helaas heeft een bank net als andere meubelen een bepaalde levensduur en gaat de kwaliteit van uw bankstel in de loop der jaren achteruit. Door uw bank goed te onderhouden en schoon te maken met niet agressieve reinigingsmiddelen kunt u, als het reinigen met beleid gedaan wordt, de levensduur van uw bankstel beduidend verlengen.

Toch komen er na enige tijd bepaalde vlekken in de meubelstof die u er zelf niet meer uitkrijgt. In dat geval kunt u de meubel reiniging service van meubelreiniging.info inschakelen. Wij komen uw meubels bij u thuis reinigen en voor de prijs hoeft u het niet te laten. Daarnaast wordt u ook nog eens met een glimlach op uw wenken bedient. 

Dus wat gaat u doen? Zelf allerlei (vaak schadelijke) huismiddelen de vlekken verwijderen met matig resultaat of belt u direct met 0181-649487? Wij staan binnen een mum van tijd bij u op de stoep met onze service wagen en maken uw meubels weer zo goed als nieuw!

Wilt u liever van anderen horen hoe goed wij zijn? Lees wat onze klanten over ons zeggen op onze Facebook pagina!

Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring en werken met de beste milieuvriendelijke producten en technieken. Wij werken absoluut niet met chemische producten die schadelijk kunnen zijn voor uw gezondheid en de gezondheid van uw kind.

Wees zuinig op uw meubels

Een stoffen bank kan snel zijn waarde verliezen wanneer er niet zorgvuldig met de bank wordt omgegegaan. Hier volgen enkele handige en nuttige tips waarmee u ervoor kunt zorgen dat uw bank langer mee gaat:

  • Zorg ervoor dat er niemand met de schoenen op de bank gaat zitten. Vooral kinderen moeten dit leren want zij hebben geen flauw benul van de waarde van een bank en wat voor hardnekkige vlekken de schoenen afgeven.
  • Huisdieren zoals honden en katten kruipen graag bij u op de bank. Erg gezellig maar dit kan ervoor zorgen dat uw bankstel sneller slijt. Leg op zijn minst een kleedje op de bank waar zij dan op mogen gaan zitten.
  • Wanneer u vochtige plekken heeft in uw huis en de bank staat dichtbij dan kan de vocht ervoor zorgen dat uw stoffen bankstel gaat schimmelen. Goed opletten dus waar u uw bankstel neerzet.
  • Fel zonlicht kan ervoor zorgen dat uw stoffen bankstel gaat verkleuren. Een goede kwaliteit bank en leren banken behoren hun kleur te behouden maar neem het zekere voor het onzekere en vermijd direct zonlicht.
  • Scherpe voorwerpen kunnen uw bank beschadigen.
  • Eten op de bank en voor de tv is natuurlijk ontspannend maar er gaat vaak wat mis. Wanneer u een dienblad gebruikt zult u minder snel vlekken maken op de bank.