Gestoffeerde meubels reinigen

Laat uw gestoffeerde meubels reinigen door mensen die er verstand van hebben. Dat scheelt u geld en frustratie. Onze meubelreinigers zijn ervaren en weten hoe uw meubelen professioneel gereinigd moeten worden. Laten we eerst eens kijken welk meubel er staat, hoe kunnen we deze het best reinigen. Verassend dat we eerst proefstukje schoonmaken, geeft een beeld hoe uw stoffen meubels eruit kan komen te zien. Om uw gezondheid of die van aanwezige huisdieren hoeft u zich geen zorgen te maken. Onze reinigingsmiddelen zijn biologisch afbreekbaar, milieuvriendelijk. Als u akkoord gaat met het reinigen van uw gestoffeerd meubel, brengen wij nadien een beschermlaag aan. Zo kunnen de meubelen weer een tijd mee! Meubelreiniging.info, sinds 2004 actief!
gestoffeerde meubels reinigen na reiniging
Bank, na de reiniging

Waarom gestoffeerde meubels reinigen

Helaas hebben gestoffeerde meubelen net als ander meubilair een bepaalde levensduur en gaat de kwaliteit van uw gestoffeerde meubels in de loop der jaren achteruit. Door uw gestoffeerde meubels goed te onderhouden en schoon te maken met niet agressieve reinigingsmiddelen kunt u, als het reinigen met beleid gedaan wordt, de levensduur van uw gestoffeerde meubels beduidend verlengd. Toch komen er na enige tijd bepaalde vlekken in de meubelstof die u er zelf niet meer uitkrijgt. In dat geval kunt u door ons uw gestoffeerde meubels laten reinigen. Wij komen uw gestoffeerde bank of fauteuil en eetkamerstoelen bij u thuis reinigen en voor de prijs hoeft u het niet te laten. Daarnaast wordt u ook nog eens met een glimlach op uw wenken bedient. Dus wat gaat u doen? Zelf allerlei (vaak schadelijke) huismiddelen de vlekken verwijderen met matig resultaat of belt u direct met 0181-649487? Wij staan binnen een mum van tijd bij u op de stoep met onze service wagen en maken uw meubels weer zo goed als nieuw! Wilt u liever van anderen horen hoe goed wij zijn? Lees wat onze klanten over ons zeggen op onze Facebook pagina! Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring en werken met de beste milieuvriendelijke producten en technieken. Wij werken absoluut niet met chemische producten die schadelijk kunnen zijn voor uw gezondheid en de gezondheid van uw kind.

Gestoffeerde meubels reinigen, wees zuinig op uw stoffen meubels

Gestoffeerde meubels kunnen snel hun waarde verliezen wanneer er niet zorgvuldig met de meubels wordt omgegaan. Hier volgen enkele handige en nuttige tips waarmee u ervoor kunt zorgen dat uw bank langer mee gaat:
  • Zorg ervoor dat er niemand met de schoenen op de gestoffeerde meubels gaat zitten. Vooral kinderen moeten dit leren want zij hebben geen flauw benul van de waarde van een bank en wat voor hardnekkige vlekken de schoenen afgeven.
  • Huisdieren zoals honden en katten kruipen graag bij u op de bank. Erg gezellig maar dit kan ervoor zorgen dat uw gestoffeerde meubels sneller slijten. Leg op zijn minst een kleedje op de gestoffeerde meubels waar zij dan op mogen gaan zitten.
  • Wanneer u vochtige plekken heeft in uw huis en de bank staat dichtbij dan kan de vocht ervoor zorgen dat uw gestoffeerde meubels gaat schimmelen. Goed opletten dus waar u uw gestoffeerde meubels neerzet.
  • Fel zonlicht kan ervoor zorgen dat uw gestoffeerde meubels gaan verkleuren.
  • Scherpe voorwerpen kunnen uw gestoffeerde meubels beschadigen.
  • Eten op de gestoffeerde meubels en voor de tv is natuurlijk ontspannend maar er gaat vaak wat mis. Wanneer u een dienblad gebruikt zult u minder snel vlekken maken op de bank
Scroll naar boven