Hoe lang duurt tapijt reinigen?

Een tapijt laten reinigen is een specialistische klus die het beste kunt uitbesteden aan professionals. De specialisten van Meubelreiniging.info beschikken over maar liefst 20 jaar ervaring op het gebied van meubels reinigen in Rotterdam, zoals een tapijt reinigen of een bank schoonmaken. Wij weten daardoor precies wat noodzakelijk is om uw tapijt op de juiste manier schoon te maken. Wilt u meer weten over hoe lang het duurt om een tapijt te reinigen of de kosten? Vraag dan vrijblijvend een offerte op maat aan.

Waarom Meubelreiniging.info?

 Uw tapijt als nieuw

 Een expert bij u op locatie

 Direct een offerte op maat

 Specialist in stoffen meubels reinigen

Werkwijze, hoe lang duurt tapijt reinigen

Hoe lang een tapijt reinigen duurt, hangt af van de werkwijze, het oppervlak, het vervuilingsniveau en de hoeveelheid meubels die op het tapijt staan die verzet moeten worden. In een woonkamer van circa 35 m2 zijn de specialisten gemiddeld 1,5 tot 2,5 uur bezig. Allereerst worden de kleine meubels uit de ruimte verplaatst of teruggezet op schuimblokken, zodat zij niet in contact komen met het vochtige tapijt. Vervolgens begint de daadwerkelijke reiniging van het tapijt. Na afloop plaatsen wij uw meubilair weer op de juiste plek terug.

Droogtijd van een tapijt

De droogtijd van het tapijt hangt af van de temperatuur, ventilatie en luchtvochtigheid. Hoe lang duurt tapijt reinigen ligt aan diverse factoren. De tijd voor het drogen varieert tussen de 8 en 48 uur. Door het verhogen van de verwarming en het toepassen van ventilatoren wordt het proces versnelt. Pas als het tapijt volledig droog is, halen wij de blokjes onder het meubilair weg.

Hoe lang duurt tapijt reinigen? Vraag direct een offerte aan

Bent u benieuwd wat hoe lang het duurt voordat uw tapijt weer klaar is voor gebruik? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of vraag meteen een offerte op maat aan voor een tapijt laten reinigen in de regio Rotterdam.

Beoordeling door klanten: 5/5 ­29 beoordelingen

Scroll naar boven