Hoe reinig je stoffen meubels? Meubelreiniging biedt hulp!

Om uw meubels schoon en hygiënisch te houden, is de juiste reiniging noodzakelijk. Een vlek op het tapijt kunt u wellicht nog wegwerken door er een tafelpoot of stoel overheen te plaatsen, maar als u rode wijn morst op de meubelstof van uw bank, is professionele reiniging de enige oplossing. Meubelreiniging.info beschikt over een team van vakspecialisten dat met de juiste kennis en ervaring voor iedere vlek een oplossing heeft. Een bank reinigen met een stoomreiniger, een tapijt reinigen of de autostoel bekleding schoonmaken, de mogelijkheden voor het reinigen van stoffen zijn eindeloos. Neem contact op voor meer informatie of vraag direct een offerte op maat aan.

Waarom Meubelreiniging.info?

 Uw autostoel weer als nieuw

 Een expert bij u op locatie

 Direct een offerte op maat

 Specialist in stoffen meubels reinigen

Hoe reinig je stoffen meubels: onze plan van aanpak

De specialisten van Meubelreiniging.info weten met alle soorten vlekken op ieder type meubelstof raad. Zo hebben wij ervaring met het verwijderen van koffie, modder, bloed, urine en wijnvlekken. Allereerst inspecteren wij de vlekken en de te gebruiken reinigingsmethode. Dan voeren we een proefreiniging uit, zodat u het resultaat kunt beoordelen. Bent u tevreden? Dan gaan wij voor u aan de slag om de stoffen meubels te reinigen. Doordat we gebruik maken van krachtige maar milieuvriendelijke reinigingsmiddelen, is het mogelijk dat u of uw huisdieren in dezelfde ruimte kunnen verblijven tijdens de schoonmaak. Na afloop van de reiniging, brengen we een impregnerende beschermlaag aan waardoor vuil minder snel kans krijgt om zich te hechten. Uiteraard is deze beschermlaag biologisch samengesteld, waardoor het zowel veilig en duurzaam is.

Vraag direct een offerte op maat aan, hoe reinig je stoffen meubels

Bent u benieuwd wat onze specialisten voor het reinigen van uw stoffen meubels kunnen betekenen? Of het nu gaat om een bankstel, stoel of fauteuil reinigen, wij komen gewoon bij u thuis op het tijdstip dat voor u het meest geschikt is. Bovendien geven wij na afloop van de reiniging tips over het onderhoud. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of vraag direct een offerte op maat aan.

Beoordeling door klanten: 5/5 ­29 beoordelingen

Scroll naar top