meubelreiniging-review

Hoe een tapijt reinigen?

Een tapijt laten reinigen is een specialistische klus waarvoor u het beste een professional kunt inschakelen. Meubelreiniging.info beschikt over een team van vakspecialisten met een jarenlange ervaring en kennis op het gebied van reiniging van tapijt. De professionals gaan effectief en snel te werk, waardoor u binnen een korte tijd over een stralend tapijt beschikt. Bovendien loopt u met professionele tapijt reiniging geen risico dat u onbedoeld het tapijt beschadigd. Naast tapijten reinigen voert Meubelreiniging ook andere schoonmaakklussen graag voor u uit, zoals autostoelen reinigen of vlekken van de bank verwijderen. Bent u benieuwd wat Meubelreiniging voor het reinigen van uw stoffen meubels of tapijt kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies of vraag een offerte op maat aan.

Werkwijze voor het schoonmaken van een tapijt

De professionals van Meubelreiniging.info gaan vakkundig te werk bij een tapijt reinigen. Allereerst wordt alles van het tapijt verplaatst, zoals meubels of andere kleine spullen. Daarna stofzuigen de vakspecialisten het tapijt grondig, zodat het oppervlakkige, loszittende vuil verwijderd wordt. Daarna begint het daadwerkelijke reinigen van het tapijt. Hardnekkige vlekken en inloopvervuiling krijgen een speciale voorbehandeling met een reinigingsmiddel. Daarna volgt het schoonmaken van het gehele tapijt. Na de reiniging zetten de professionals alle meubels weer terug op de oorspronkelijke plaats.

Hoe een tapijt reinigen: er zijn twee methodes

Het reinigen van een tapijt kan door middel van twee manieren: de Bonnet methode en de Sproei Extractie methode.

meubelreiniging-reviews-zijn-belangrijk

De de Bonnet methode

Bij de Bonnet methode wordt het tapijt oppervlakkiger behandeld met een speciaal reinigingsmiddel. Vervolgens wordt de vloer met een schrobmachine schoongemaakt. Doordat de schrobmachine over een synthetisch pad van ofwel katoen of microvezel beschikt, nemen zij al het losgeweekte vuil op. Deze methode is dankzij de korte droogtijd een uitstekende wijze om tussentijds uw tapijt te laten schoonmaken. Ook is de schrobmachine zeer geluidsarm, waardoor u zelfs tijdens kantoortijden de vloerbedekking kunt laten schoonmaken.

Hoe een tapijt reinigen met sproei extractie: de Sproei Extractie methode

Voor een dieptereiniging van uw tapijt is de Sproei Extractie methode ideaal. Bij deze methode wordt onder maximale waterdruk, water en reinigingsmiddel in het tapijt gestuwd en direct weer op gezogen. Zelfs het lastigste vuil wordt hiermee aangepakt. Doordat er vacuüm wordt uitgevoerd, wordt het vuil direct verwijderd van de vloerbedekking. Bij deze manier van een tapijt reinigen wordt wel meer water gebruikt dan bij de Bonnet methode. Daardoor is het tapijt minder snel droog. Het tapijt is na afloop echter weer zo goed als nieuw, waardoor uw tapijt langer mee zal gaan.

Vraag een offerte op maat aan voor het reinigen van uw tapijt

Wilt u meer inlichtingen over hoe u een tapijt kunt reinigen? De specialisten van Meubelreiniging.info ondersteunen u graag bij het schoonmaken van uw vloerbedekking. Wij zijn werkzaam in de regio Zuid-Holland. Vraag direct een offerte op maat aan via de website.

Scroll naar boven