Kosten meubels reinigen, tarieven meubelreiniging

kosten-meubels-reinigen
Professionele meubelreiniging met milieuvriendelijke middelen tegen een betaalbare prijs! Bel ons voor meer informatie op 0181-649487.

Met 20 jaar ervaring zijn we experts in het grondig reinigen van allerlei soorten stoffen meubels, inclusief autostoelen. We beschermen laminaat- en houten vloeren met plastic folie om waterspetters te voorkomen. Indien gewenst kunt u ook handdoeken op de vloer leggen voor extra bescherming. Bij mooi weer kunnen we uw meubels zelfs buiten in de tuin reinigen. Een garage is ideaal voor het reinigen van stoffen meubels; we helpen graag met verplaatsen. Benieuwd naar de kosten? Voor een 3-zits bankstel reinigen en impregneren beginnen de prijzen al vanaf €125. Voor een extra geurverwijdering behandeling betaalt u slechts €25 extra. De kosten voor het reinigen van een hoekbank variëren afhankelijk van het aantal zitplekken, gemiddeld tussen €150 en €200. Na het diep reinigen impregneren we uw meubels standaard. En na de klus helpen we met het terugplaatsen van uw meubels en het opruimen van de plastic folie. En goed om te weten: een proefstukje meubelreiniging is geheel vrijblijvend en kosteloos!

Kosten meubels reinigen, offerte

Een offerte aanvragen is vrijblijvend. kosten meubels reinigen zijn inclusief de reinigingsmiddelen en het impregneren. Wij berekenen geen voorrijkosten! Vul alstublieft duidelijk in wat u wilt laten reinigen. Wilt u uw bankstel laten reinigen in RotterdamBankstel in Den Haag reinigen, of woont u in een andere plaats? Misschien op zoek naar een meubelreinigingsbedrijf. Want uw fauteuil kan wel een schoonmaakbeurt gebruiken. Of zijn de eetkamerstoelen door veelvuldig gebruik op bepaalde plekken niet zelf meer schoon te krijgen. Dan bent u bij ons aan het goede adres. Daarnaast kunt u ook de stoelen en achterbank van elk type auto, dus ook bedrijfsauto’s op uw locatie laten schoonmaken! Hoeveel zit plekken, vaste of losse kussens, eventuele vlekken. Wat ook handig is om een of meerdere foto’s van de te reinigen meubelen mee te sturen op het offerte aanvragen formulier.

Wilt u weten wat het kost om uw meubels- of tapijt te laten reinigen? Vraag een offerte aan!

Iedere keer weer zijn mensen verbaasd dat wij ook het tapijt komen reinigen. Met heel veel jaren ervaring kunnen wij ook met de reiniging van tapijten uitstekende resultaten behalen. Offerte meubels reinigen aanvraag formulier.
Schroom niet en vraag naar de mogelijkheden! Tapijten reinigen, hoe groot is het tapijt, bijvoorbeeld 30 m2. Hoe oud? Vlekken? Heeft u zelf al iets gedaan om het tapijt schoon te maken? Ook hier weer de vraag: upload een paar foto’s. Zo verkrijgen wij een goed beeld van het tapijt. Wij behouden ons het recht voor niet te reinigen. Dat kan zijn bij beschadiging van het materiaal of andere redenen.
Wat kost het reinigen van meubels, u leest het hier

Kosten meubels reinigenminimumbedrag€ 125,00 inclusief impregneren
Twee zit bankstel reinigenvaste kussens vanaf€ 125,00
Twee zit bank laten reinigenomkeerbare kussens vanaf€ 135,00
Drie zit bank reinigenvaste kussens vanaf€ 140,00
Drie zit bankstel laten reinigenomkeerbare kussens vanaf€ 150,00
Hoek bankstel reiniging prijzenprijs op aanvraag
Loveseat reinigingvanaf€ 125,00 per stuk
Wat kost een fauteuil reinigenper stuk vanaf € 90,002 fauteuils reinigen € 150,00
Eetkamer stoelen reinigen prijs4 stuks of 6 stuks reinigen vanaf€ 150,00 - € 175,00
Bureaustoelen schoonmakenreinigen 10 stuks vanaf€ 175,00
Auto stoelen laten reinigen kostenstoelen + achterbank vanaf€ 125,00
Alle overige werkzaamheden op aanvraag. Alleen Zuid-Holland!
Scroll naar boven