Kosten meubels reinigen, tarieven meubelreiniging

kosten-meubels-reinigenWij kunnen met professionele reinigingsapparatuur en milieuvriendelijke reinigingsmiddelen tegen betrekkelijk lage kosten stoffen meubels reinigen. Bel ons voor meer informatie 0181-649487.
Met 19 jaar ervaring mogen wij wel stellen dat wij ieder type stoffen meubel grondig kunnen schoonmaken. Denk dan ook aan autostoelen laten reinigen aan huis!
Laminaat- en houten vloeren bedekken wij met plastic folie om water spetters op uw dure vloer uit te sluiten. Uiteraard mag u ook de vloer vooraf al beschermen met bijvoorbeeld een paar handdoeken. Bij mooi weer kunnen wij de meubels ook in de tuin reinigen. Garage? Ideaal om de stoffen meubelen daar naar toe te verplaatsen om te laten reinigen. Wat kost een stoffen bank laten reinigen? Als voorbeeld nemen wij een 3 zit bankstel, reinigen en impregneren is al mogelijk van €125,00. Een extra geurverwijdering behandeling van bijvoorbeeld urine, braaksel en dergelijken kost + €25,00. Uiteraard impregneren wij de meubelen na diepte reinigen. Is de klus geklaard, dan helpen wij een handje mee om de meubels weer terug te plaatsen en de plastic folie op te ruimen.
Handig om te weten! Proefstukje meubels reinigen zijn geen kosten aan verbonden.

Kosten meubels reinigen, offerte

Een offerte aanvragen is vrijblijvend. kosten meubels reinigen zijn inclusief reinigingsmiddelen en impregneren. Wij berekenen geen voorrijkosten. Vul alstublieft duidelijk in wat u wilt laten reinigen. Wilt u uw bankstal laten reinigen in Rotterdam,  Den Haag of een andere plaats of heeft u een fauteuil die wel een flinke schoonmaakbeurt kan gebruiken of zijn de eetkamerstoelen vuil? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Daarnaast kunt u ook de autostoelen door ons laten schoonmaken! Hoeveel zit plekken, vaste of losse kussens, eventuele vlekken. Wat ook handig is om een of meerdere foto’s van de te reinigen meubelen mee te sturen op het offerte aanvragen formulier.

Kosten meubels reinigen, ook voor tapijten

Iedere keer weer zijn mensen verbaasd dat wij ook het tapijt kunnen reinigen. Met heel veel jaren ervaring kunnen wij ook met het reinigen van tapijten goede resultaten behalen. Schroom niet en vraag naar de mogelijkheden! Tapijten reinigen, hoe groot is het tapijt, bijvoorbeeld 30 m2. Hoe oud? Vlekken? Heeft u zelf al iets gedaan om het tapijt schoon te maken? Ook hier weer de vraag: upload een paar foto’s. Zo verkrijgen wij een goed beeld van het tapijt. Wij behouden ons het recht voor niet te reinigen. Dat kan zijn bij beschadiging van het materiaal of andere redenen.

Stoffen meubels reinigenminimumbedrag€ 125,00 inclusief impregneren
Twee zit bankstel reinigenvaste kussens vanaf€ 125,00
Twee zit bank laten reinigenomkeerbare kussens vanaf€ 135,00
Drie zit bank reinigenvaste kussens vanaf€ 140,00
Drie zit bankstel laten reinigenomkeerbare kussens vanaf€ 150,00
Hoek bankstel reiniging prijzenprijs op aanvraag
Loveseat reinigingvanaf€ 125,00 per stuk
Wat kost een fauteuil reinigenper stuk vanaf € 90,002 fauteuils reinigen € 150,00
Eetkamer stoelen reinigen prijs4 stuks of 6 stuks reinigen vanaf€ 150,00 - € 175,00
Bureaustoelen schoonmakenreinigen 10 stuks vanaf€ 175,00
Auto stoelen laten reinigen kostenstoelen + achterbank vanaf€ 125,00

Alle overige werkzaamheden op aanvraag. Zie hieronder a.u.b. Alleen Zuid-Holland!

Scroll naar boven