Meubels reinigen Delft

U wilt uw meubels laten reinigen in Delft? Dan kunt u uitstekend terecht bij het team van Meubelreiniging.info. Telefoon 0181-649487. Zijn uw meubels in de loop van jaren vies geworden en voelt het niet meer zo fijn om gasten te ontvangen? Wij kunnen u hiermee helpen door uw meubels te reinigen in Delft. Wij voeren de reiniging uit volgens onze vaste reinigingsmethode die al jaren succesvolle resultaten laat zien.

Bij meubelreiniging.info zijn wij expert op het gebied van verschillende meubelstoffen. Denk hierbij aan het reinigen van:

  • Katoen
  • Synthetische materialen
  • Velours
  • Microvezel
  • Alcantara

Waarom Meubelreiniging.info?

 Uw bankstel weer als nieuw

 Een expert bij u op locatie

 Direct een offerte op maat

 Specialist in bankstellen

Meubels reinigen Delft, op locatie laten reinigen

Uw meubels laten reinigen in Delft: Heeft u last van vervelende geurtjes die steeds weer terugkomen op uw bankstel? Laat uw bankstel eens goed aanpakken door een specialist. Sinds kort hanteren wij een nieuwe methode voor het reinigen van uw meubels  Deze speciaal door ons ontwikkelde methode laat uw meubels weer stralen als nieuw.

Het reinigen van uw meubels in Delft vergt wel van uw kant wat voorbereiding. Wij vragen u voorafgaand aan de reiniging uw vloer rondom de meubels wilt afplakken. Omdat de meubels nat worden gereinigd is het mogelijk dat uw vloer nat wordt. Zo kan er een water plek of andere beschadiging aan uw vloer optreden. U hoeft niet uw natuurstenen of plavuizenvloer af te plakken voorafgaand aan de reiniging.

Om te voorkomen dat uw meubels snel weer vies worden brengen wij na de behandeling een beschermlaag aan.

Meubels reinigen Delft, reinigen door vakmensen

Bij meubelreiniging.info werken wij met een bewust gevoel voor het milieu. De door ons gebruikte reinigingsmiddelen zijn uitsluitend milieuvriendelijk. Met deze maatregel willen we zo min mogelijk schade toe te brengen aan het milieu. Het ervaren team van Meubelreiniging.info is u graag van dienst met meubelreiniging in Delft. Lukt het u niet om de meubels voor ons te verplaatsen? Onze medewerkers helpen u graag een handje.
Wilt u in contact komen voor een meubelreiniging? Of wilt u eerst een passend advies voor wat in uw situatie het handigst is? Aarzel niet en neem contact met ons op: 0181 649 487Beoordeling door klanten:
5/5 ­30 beoordelingen

Scroll naar top