Meubels reinigen
Rotterdam

Meubels reinigen Rotterdam

Meubelstof vervuilt in de loop van de jaren. Bankstel, fauteuils en eetkamerstoelen worden dagelijks gebruikt. We kijken televisie, drinken en eten, en na verloop van tijd is de stoffering vies en krijgt u de vlekken er zelf niet meer uit.

Na onze meubelreiniging zien uw stoffen meubels er weer fris uit en kunnen ze weer jaren mee.

Synthetische materialen, katoen, velours enzovoort: wij zijn specialist in het reinigen van alle types meubelstof. Ook uw loveseat en loungebank zien er na reiniging weer schoon uit en als wij toch bij u zijn, vergeet u dan ook uw bureaustoel en poef niet!

Waarom Meubelreiniging.info?

 Uw meubels weer als nieuw

 Een expert bij u op locatie

 Direct een offerte op maat

 Beschikbaar voor al uw meubels

Meubels laten reinigen door onze professionals in Rotterdam zal resulteren in schone meubelen die aandoen als nieuw en tevens worden vervelende geurtjes verwijderd zodat uw meubelstukken weer fris ruiken.

Voordat we de stoffen meubels reinigen is het aan te bevelen om houten vloeren, zoals parket- en laminaatvloeren af te dekken met oude lakens of dekens of eventueel een plastic zeil. Deze bescherming is nodig omdat wij de meubelstof nat reinigen en zo watervlekken op uw vloer kunnen voorkomen. Deze voorzorgsmaatregel geld niet voor plavuizen- of natuurstenen vloeren.

Na de meubelreiniging wordt er een beschermlaag aangebracht om vervuiling van de meubelstof te voorkomen.

Na de behandeling

Het is raadzaam om uw bankstel, fauteuil, keukenstoelen, bureaustoelen of autostoelen na behandeling pas in gebruik te nemen als deze in zijn geheel droog is, dus niet direct na het reinigen. 

Onze reinigingsmiddelen zijn milieuvriendelijk en niet schadelijk voor mens of huisdier.

Onze meubelreiniger helpt u graag om het meubilair te verplaatsen als dat nodig is.

Beoordeling door klanten:
5/5 ­29 beoordelingen
Voor meubelreiniging in Rotterdam
Na de meubelreiniging Rotterdam
Scroll naar top