Meubelstof reinigen

Een vlek op het tapijt kun je nog op de ouderwetse manier wegwerken: door er bijvoorbeeld een stoel of tafelpoot op te zetten of een vloerkleed overheen te leggen. Maar wanneer u iets morst op die prachtige meubelstof van uw bank of fauteuil, is het tijd voor om uw meubelstof professioneel te reinigen. Niet alleen bij vlekken, trouwens, maar ook door ouderdom kan meubelstof smoezelig raken.

Krijg snel een offerte

Meubelstof reinigen

Vlekken en meubelstof reinigen

Wij van Meubelreiniging.info weten wel raad met alle soorten vlekken op ieder type meubelstof. Wij gaan ze te lijf met krachtige maar milieuvriendelijke reinigingsmiddelen. Zo hebben wij ervaring met het verwijderen van bloed, urine, koffie, modder en wijnvlekken. Het fijne van het milieuvriendelijk meubelstof reinigen is natuurlijk dat u of uw huisdieren gewoon in de ruimte kunnen verblijven waar wij uw meubels schoonmaken. Ook de naderhand aangebrachte beschermlaag is veilig voor het milieu, biologisch samengesteld.

Stoffen meubels reinigen

Een bankstel reinigen, fauteuil reinigen of stoel reinigen doen wij gewoon bij u thuis, op de dag en het tijdstip die u het beste uitkomen. Na het reinigen van de meubelstof geven wij u waardevolle tips over het onderhoud en hoe u het beste vlekken kunt verwijderen zonder achterblijvende watervlekken in meubelstof achter te laten.

Let op a.u.b. Wij werken alleen in Zuid-Holland!

Wilt u door ons gebeld worden?

U kunt natuurlijk ook zelf telefonisch contact met ons opnemen.

Onze deskundige medewerkers staan u graag te woord.

Ons telefoonnummer is 0181 649 487.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Schoonmaakbedrijf schoon / meubelreiniging.info

Kerkweg 15, 3214 VB Zuidland
0181 649487
info@meubelreiniging.info
KvK nr. 24292327

Privacy Policy

Scroll naar top