Meubelstof reinigen

Een vlek op het tapijt kun je nog op de ouderwetse manier wegwerken: door er bijvoorbeeld een stoel of tafelpoot op te zetten of een vloerkleed overheen te leggen. Maar wanneer u iets morst op die prachtige meubelstof van uw bank of fauteuil, is het tijd om uw meubelstof professioneel te reinigen. Niet alleen bij vlekken, trouwens, maar ook door ouderdom kan meubelstof smoezelig raken. Voorkomen is gewoon beter! Lees geen krant als u op de bank zit. De inkt van de krant kan afgeven, dat geeft u weer door op de stoffering. Eten of drinken, heel relaxed en gezellig kan het zijn om iets te nuttigen als u op de bank zit, maar de kans van morsen is groot dus niet doen.
meubelstof rinigen
meubelstof reiniging

Meubelstof reinigen, bel 0181-649487!

Vlekken, wij weten er wel raad mee!

Wij van Meubelreiniging.info weten wel raad met alle soorten vlekken op ieder type meubelstof. Wij gaan ze te lijf met krachtige maar milieuvriendelijke reinigingsmiddelen. Zo hebben wij ervaring met het verwijderen van bloed, urine, koffie, modder en wijnvlekken. Het fijne van het milieuvriendelijk meubelstof reinigen is natuurlijk dat u of uw huisdieren gewoon in de ruimte kunnen verblijven waar wij uw meubels schoonmaken. Ook de naderhand aangebrachte beschermlaag is veilig voor het milieu, biologisch samengesteld. Tip: geld besparen wil iedereen. Heeft u vloerbedekking liggen? Laat deze dan reinigen voor een aantrekkelijke prijs. Geef op het offerte formulier aan dat u naast het reinigen van meubelen ook de vloerbedekking wil laten reinigen.

Meubelstof reinigen, wij hebben de ervaring

Een bankstel reinigen, fauteuil reinigen of stoel reinigen doen wij gewoon bij u thuis, op de dag en het tijdstip die u het beste uitkomen. Na het reinigen van de meubelstof geven wij u waardevolle tips over het onderhoud en hoe u het beste vlekken kunt verwijderen zonder achterblijvende watervlekken in meubelstof achter te laten. De ene keer doen we iets langer met reinigen dan een andere keer. Ligt ook aan de vervuiling en aanwezige vlekken. Bij ons zit u nergens aan vast en kunnen wij eerst een proefstukje van de meubels reinigen om te bekijken of reiniging nut heeft.
Scroll naar top