Stoffen stoel reinigen

Stoffen meubels moeten zoals ieder gebruiksvoorwerp met enige regelmaat gereinigd worden. Vuil kan zich geleidelijk verspreiden. Wacht niet te lang met schoonmaken van de meubelstoffering. Een stoffen stoel kunt u reinigen met een pH-neutrale zeep. Dit om verkleuring van de meubelstoffering te voorkomen. Stofzuig de bekleding regelmatig. Maak gebruik van het speciale meubelmondstuk. Moeilijk te verwijderen vlekken zoals koffie, thee, smeer, bloed, teer: vraag ons om deskundig reiniging advies.

Krijg snel een offerte

Voor behandeling
Na behandeling

Rug en zitkussen – stoffen stoel

Na gebruik klopt u het losse rug en zitkussen op en legt deze op de juiste plaats terug. Wissel regelmatig van zitplaats ook kunt u de kussens onderling wisselen. Zo voorkomt u onregelmatige slijtage. De bekleding van uw gestoffeerde stoel kan beschadigen door gebruiksvoorwerpen. Pas op met portemonnees, sleutelbossen en riemen. Ook tassen nooit zomaar op de stoffering neerzetten deze kunnen onherstelbare beschadiging veroorzaken. Spijkerbroeken en andere jeans, pas op met lichte meubelstof, spijkerstof kan verkleuring geven.

Armleuningen – voorkom beschadiging

Beschadiging aan armleuningen kunnen ontstaan door horlogebandjes en armbanden. De scherpe nagels van bijvoorbeeld kat en hond zijn een bedreiging voor ieder soort meubelstof.

Voor welke soorten stoelreiniging kunt u bij ons terecht?

  • Autostoelen reinigen
  • Stoelbekleding reinigen
  • Leren stoel reinigen
  • Bureaustoel reinigen

Tip voor duurzaamheid: Let op dat u niet op arm of rugleuning gaan zitten. Er kan grote schade ontstaan als u door de opbouw heen zakt.

Scroll naar top