Stoffen stoelen reinigen

Stoffen stoelen moeten zoals ieder gebruiksvoorwerp met enige regelmaat gereinigd worden. Vuil kan zich geleidelijk verspreiden. Wacht niet te lang met schoonmaken van de meubelstoffering. Een stoffen stoel kunt u reinigen met een pH-neutrale zeep. Dit om verkleuring van de meubelstoffering te voorkomen. Stofzuig de bekleding regelmatig. Maak gebruik van het speciale meubelmondstuk. Moeilijk te verwijderen vlekken zoals koffie, thee, smeer, bloed, teer: vraag ons om deskundig reiniging advies. Telefoonnummer 0181- 64 94 87 voor meer informatie. Stoffen meubels reinigen wij aan huis. Vergeet niet uw houten of laminaatvloer af te dekken met plastic folie. Dit omdat wij uw stoffen meubelen nat reinigen. Geen folie in huis? Onze reinigingsspecialist heeft in de bestelbus klusfolie die ook uw vloer beschermt.
stoffen fauteuil laten reinigen
Stoffen stoelen reinigen - voor behandeling
Stoffen fauteuil reinigen
Stoffen stoel reinigen - na behandeling

Stoffen stoelen reinigen – rug en zitkussen

Na gebruik klopt u het losse rug en zitkussen op en legt deze op de juiste plaats terug. Wissel regelmatig van zitplaats ook kunt u de kussens onderling wisselen. Zo voorkomt u onregelmatige slijtage. De bekleding van uw gestoffeerde stoel kan beschadigen door gebruiksvoorwerpen. Pas op met portemonnees, sleutelbossen en riemen. Ook tassen nooit zomaar op de stoffering neerzetten deze kunnen onherstelbare beschadiging veroorzaken. Spijkerbroeken en andere jeans, pas op met lichte meubelstof, spijkerstof kan verkleuring geven. Het kan verstandig zijn met huisdieren in huis de meubels af te dekken met een of twee plaids. Overigens ook handig met jonge kinderen thuis. Zo voorkom je vlekken en vuil!

Stoffen stoelen reinigen, armleuningen – voorkom beschadiging

Beschadiging aan armleuningen kunnen ontstaan door horlogebandjes en armbanden. De scherpe nagels van bijvoorbeeld kat en hond zijn een bedreiging voor ieder soort meubelstof.

Voor welke soorten stoelreiniging kunt u bij ons terecht?

Tips voor duurzaamheid: Let op dat u niet op arm of rugleuning gaan zitten. Er kan grote schade ontstaan als u door de opbouw heen zakt. Vragen of opmerkingen over dit artikel, tips, stoffen stoelen reinigen? Vul ons contactformulier in, uw vraag, en wilt u een reiniging inplannen vraag meer informatie aan. Handig, wij willen graag wat foto’s zien. Dus vraagt u een offerte aan vergeet dan niet een of twee foto’s mee te sturen.

Scroll naar top