Tapijten reinigen

Tapijten reinigen, dat is een specialistische klus en u kunt die dan ook het beste uitbesteden aan professionals. Meubelreiniging reinigt ook uw tapijt en beschikt over specialisten die een jarenlange ervaring hebben op het gebied van het schoonmaken van diverse tapijt soorten. Zij weten precies wat nodig is om op de juiste manier uw tapijt te reinigen.
U bespaart zo een hoop tijd en loopt niet het risico om ongewild het tapijt te beschadigen. We maken gebruik van krachtige biologische schoonmaakmiddelen zodat we zelfs de meest hardnekkige vlekken effectief kunnen verwijderen.

Tapijten-Reiniging
Tapijten-Reinigen

Werkwijze tapijt laten reinigen

Wij gaan vakkundig en professioneel te werk bij het schoonmaken van tapijt. We verplaatsen alles wat in de weg staat, zoals meubels en andere kleine spulletjes.
Als het noodzakelijk is, stofzuigen we het tapijt vooraf. Vervolgens gaan we aan de slag met het daadwerkelijk reinigen. Bij hardnekkige vlekken en bij veel inloopvervuiling behandelen we die bewuste plekken apart met speciale middelen. Na het schoonmaken zetten we al uw meubels natuurlijk weer terug op hun oorspronkelijke plek.

Twee methodes van tapijten reinigen

We hebben de keuze uit twee methodes bij het reinigen. Dit is afhankelijk van het soort vlekken en de smoezeligheid daarvan. Bij sproei-extractie tapijt reinigen injecteren we onder hoge druk water met een milieuvriendelijk reinigingsmiddel in uw tapijt. De machine zuigt het vuile water vervolgens op.
Aangezien uw tapijt vochtig wordt tijdens deze methode, zetten we uw meubels op pootjes zodat zij niet kunnen beschadigen. De andere methode die we hanteren is bonnetten, wat ook wel de droge methode wordt genoemd aangezien daar minder water bij komt kijken.

Vooraf poetsen we met een eenschijfsmachine uw ingesprayd tapijt waarmee we oppervlakkig vuil snel kunnen verwijderen. Voordeel van deze methode? Het tapijt is vrijwel onmiddellijk weer te belopen.

Tapijten reinigen, de voordelen van Meubelreiniging

Mogen wij ook úw tapijt reinigen? Profiteer van al onze voordelen!

  • Gratis proefstukje om de kwaliteit vooraf te testen en te beoordelen
  • Vakkundige professionals op het gebied van tapijt reinigen
  • Milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen
  • korte droogtijd tapijt
  • Uw kamer hoeft niet uitgeruimd te worden; wij verplaatsen uw meubels tijdens de reiniging
  • Geen voorrijkosten
  • Prijzen vanaf € 125,00

Tip: laat gelijktijdig ook uw bank reinigen. Wij kunnen u een aantrekkelijk voorstel sturen. Vul ons offerte formulier aanvraag meubels reinigen in of bel 0181-64 94 87.

Scroll naar boven