Karpetten reinigen

Karpetten reinigen vraagt om een specifieke behandeling. Het reinigen is een delicate klus en u kunt die dan ook het beste uitbesteden aan professionals. Meubelreiniging.info reinigt ook uw karpetten en beschikt over specialisten die een jarenlange ervaring hebben op het gebied van het schoonmaken van karpetten. Zij weten precies wat nodig is om op de juiste manier uw karpet te reinigen.

U bespaart zo een hoop tijd en loopt niet het risico om ongewild het karpet te beschadigen. We maken gebruik van krachtige biologische schoonmaakmiddelen zodat we zelfs de meest hardnekkige vlekken effectief kunnen verwijderen.

Krijg snel een offerte

Werkwijze tapijten reinigen

Wij gaan vakkundig en professioneel te werk bij het karpet schoonmaken. We verplaatsen alles wat het karpet in de weg staat, zoals meubels en andere vloerkleden. Als het noodzakelijk is, stofzuigen we het karpet vooraf. Vervolgens gaan we aan de slag met het daadwerkelijk reinigen van uw karpet. Bij hardnekkige vlekken en bij veel inloopvervuiling behandelen we die bewuste plekken apart met speciale middelen. Na het karpet schoonmaken zetten we al uw meubels natuurlijk weer terug op hun oorspronkelijke plek.

Twee methodes om uw karpet te reinigen

We hebben de keuze uit twee methodes bij het karpet reinigen. Dit is afhankelijk van het soort vlekken en de smoezeligheid daarvan. Bij sproei-extractie tapijt reinigen injecteren we onder hoge druk water met een milieuvriendelijk reinigingsmiddel in uw karpet. De machine zuigt het vuile water vervolgens op. Aangezien uw karpet vochtig wordt tijdens deze methode, zetten we uw meubels op pootjes zodat zij niet kunnen beschadigen. De andere methode die we hanteren is bonnetten, wat ook wel de droge methode wordt genoemd aangezien daar minder water bij komt kijken. Vooraf poetsen we met een eenschijfsmachine uw ingesprayed karpet waarmee we oppervlakkig vuil snel kunnen verwijderen. Voordeel van deze methode? Het karpet is vrijwel onmiddellijk weer te belopen.

Tapijten reinigen, de voordelen van Meubelreiniging

Mogen wij ook úw karpet reinigen in Zuid-Holland? Profiteer van al onze voordelen!
  • Halen- en brengen gratis, grotere karpetten reinigen wij aan huis
  • Gratis proefstukje om de kwaliteit vooraf te testen en te beoordelen
  • Vakkundige professionals op het gebied van karpet reinigen
  • Milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen
  • Direct beloopbaar karpet
  • Uw kamer hoeft niet uitgeruimd te worden; wij verplaatsen uw meubels tijdens de reiniging
  • Geen voorrijkosten
  • Prijzen vanaf 75,00
Scroll naar top