Vloerbedekking reinigen Rotterdam

Wilt u de vloerbedekking laten reinigen in Rotterdam? Dat komt goed uit! Ons team van vakkundige reinigers komen graag naar u toe. Onze bestelbus heeft aan boord professionele apparatuur en een scala aan milieuvriendelijke reinigingsmiddelen. Heeft u een vlek die al enige tijd in de vloerbedekking aanwezig is? Deze uitdaging gaan wij graag aan. Goed om te weten is dat wij ruim 19 jaar ervaring hebben, laat uw vloerbedekking daarom door ons reinigen om beschadiging te voorkomen. Telefoonnummer 0181- 64 94 87 voor meer informatie. Tapijt op kantoor reinigen? Wij zijn flexibel inzetbaar. Ook na kantoortijden! Liever ’s avonds of in het weekend reiniging van het kantoor tapijt of zijn de bureaustoelen hoognodig aan een schoonmaakbeurt toe? Gewoon even contact met ons opnemen!

Waarom Meubelreiniging.info?

 Uw vloerbedekking schoon en fris

 Een expert bij u op locatie in Rotterdam

 Direct een offerte op maat

 Beschikbaar voor al uw tapijten

Zorgvuldig uw vlekken laten verwijderen door vloerbedekking reinigen Rotterdam

U heeft duidelijk interesse, u wilt uw vloerbedekking vakkundig laten reinigen in Rotterdam. Dan wilt u vooraf graag wat informatie lezen. Voor wij daadwerkelijk tot reiniging overgaan verplaatsen we het een en ander wat in de weg staat. Denk daarbij aan eetkamerstoelen- en tafel, banken en bijvoorbeeld ook geluidsdragers. Indien nodig stofzuigen wij de vloerbedekking. Dan geeft het een beter beeld. Ook mogelijk om na het reinigen te stofzuigen zonder extra kosten te betalen, stukje service! Hebben wij alles geordend, de vlekken voor behandeld, dan kunnen wij overgaan tot het reinigen van de vloerbedekking in Rotterdam. Na afloop van onze werkzaamheden zijn wij ook de beroerdste niet. We zetten alles weer terug zoals dat hoort en u kunt genieten van uw schone vloerbedekking. Uiteraard is het impregneren bij de prijs inbegrepen. Wat kost de vloerbedekking laten reinigen in Rotterdam? Vanaf 125,00 Mogelijk. Bel 0181-649487 of mail ons voor een prijsopgave! Bankstel in huis? Kijk ook even bij bankstel laten reinigen in Rotterdam.

Methoden voor vloerbedekking reinigen Rotterdam

Bij vloerbedekking reinigen Rotterdam, gaan wij als eerst van start met het goed bekijken van de huidige staat van uw vloerbedekking. We bepalen aan de hand van deze analyse welke reinigingsmethode voor uw vloerbedekking de beste optie is.
Bij sproei-extractie tapijt reinigen wordt water, gemengd met ons biologische reinigingsmiddel, met hoge druk op uw tapijt gespoten. Terwijl deze reiniging plaatsvindt wordt het water met de vervuiling er na enkele seconden weer uit gezogen waarna uw vloerbedekking weer zo goed als nieuw is.
De tweede methode is een vooral droge methode, ook wel  bonnetten genoemd. Er komt hier geen water aan te pas en zorgt dus voor een ander resultaat.
Spreekt onze werkwijze u aan en wilt u uw vloerbedekking laten reinigen in Rotterdam? Vul ons offerte formulier in of laat een terugbel verzoek achter zodat wij u kunnen bereiken.

Beoordeling door klanten: 5/5 ­29 beoordelingen

Scroll naar boven