Vloerbedekking reinigen

Ergert u zich aan de vuile vloerbedekking? Of is er juist een ongelukje gebeurt en zijn er vlekken ontstaan door koffie, wijn, bloed, urine of ontlasting. Naast het reinigen van gestoffeerde meubels schakelt u meubelreiniging.info ook in voor een snelle, voordelige maar vooral ook goede reiniging van vloerbedekking. Wij zijn actief in Rotterdam, Zoetermeer de wijde regio en laten u op deze pagina kennismaken met onze professionele dienstverlening.

laat uw vaste vloerbedekking door ons reinigen
de vloerbedekking kunnen wij in de woonkamer reinigen

Vloerbedekking reinigen, milieu vriendelijk

Milieuvriendelijk reinigen is onze specialiteit en we weten dat er diverse soorten vloerbedekking in omloop zijn die elk op een eigen manier gereinigd dienen te worden. Door de jaren heen hebben wij ervaring opgedaan om vloerbedekking te reinigen met biologische reinigingsmiddelen en vloerbedekking reinigingsmachines. Met onze professionele apparatuur verwijderen wij niet alleen de vlekken, maar zorgen we er ook voor dat vervelende geurtjes, bijvoorbeeld urinegeur, verdwijnen. Tarieven vanaf 125 Euro. Hier leest u meer over het reinigen van vloerbedekking in Zuid-Holland.
De middelen die wij gebruiken zijn niet schadelijk voor mens, huisdier of het milieu. De vloerbedekking kan tijdens en direct na de reiniging gewoon worden belopen.

Hoe wij te werk gaan

Onze medewerker verplaatst uw bankstel, fauteuil, eetkamerstoelen en andere voorwerpen die op het vloerbedekking in de weg staan. Indien nodig stofzuigen wij de vloerbedekking eerst. Daarna beginnen wij met reinigen. Aangezien uw vloerbedekking vochtig wordt gemaakt, gebruiken wij speciale voetjes ter bescherming van houten meubelpoten.
Extra aandachtspunten zoals een vlek in de vloerbedekking of inloopvervuiling wordt tijdens het reinigen apart voor behandeld met een milieuvriendelijk vlekverwijdering middel. De meubels zetten wij na de reiniging van de vloerbedekking weer netjes op hun plaats. En heeft u een vloerkleed dat aan een schoonmaakbeurt toe is? Deze nemen wij graag mee naar onze werkplaats, zonder dat wij u hier extra kosten voor rekenen.
Voordat wij daadwerkelijk beginnen met het reinigen van uw vloerbedekking, controleren wij allereerst de vervuiling en de aanwezige vlekken. Na het reinigen van de vloerbedekking controleren wij nogmaals op achtergebleven vlekken om er zeker van te zijn dat u tevreden bent. Waar nodig, reinigen wij nogmaals. Het resultaat? Uw vloerbedekking is schoon, ruikt fris en u bent tevreden over het resultaat.

vloerbedekking reinigen en een beschermlaag tegen vervuiling, impregneren

Hoe houdt u de vloerbedekking schoon? Wij helpen u daar een handje mee en brengen een beschermlaag tegen vuil aan. Deze onzichtbare laag voorkomt dat vervuiling in de Beschermlaag tegen vervuiling, impregneren kan doordringen. Ons vloerbedekking reinigingsmiddel bevat al een beschermlaag om vervuiling te voorkomen. Wij kunnen ons voorstellen dat u bepaalde gebieden extra wilt laten impregneren. Op uw verzoek worden veel belopen gedeelten daarom behandeld met een extra beschermlaag voor de hoogst mogelijke bescherming van uw kostbare vloerbedekking. Wij gebruiken hier het milieuvriendelijke product PROSEAL® voor, dat een droogtijd van gemiddeld 6 uur nodig heeft.

De voordelen van onze vloerbedekking reiniging:

  • Milieuvriendelijk reinigen
  • Proefstukje is gratis, zodat u de kwaliteit vooraf kunt beoordelen
  • Tarieven vanaf € 125,00 inclusief impregneren PROSEAL® beschermlaag
  • Uitruimen van meubilair, laat het aan ons over
  • Korte droogtijd
  • De vloerbedekking is direct beloopbaar, zowel tijdens als direct na reiniging
  • Wij proberen alle vlekken uit uw vloerbedekking te verwijderen, maar geven hier geen garantie voor
  • Alleen Zuid Holland, zou houden wij de kosten betaalbaar
Scroll naar top