Vloerkleed laten reinigen

Een vloerkleed laten reinigen vraagt om specifieke kennis. Vloerkleden als Perzische tapijten, berber tapijten, zijden tapijten of andere fijngeknoopte tapijten zijn niet alleen prijzig, ook zijn ze gemaakt van natuurlijke vezels en kleurstoffen. Daardoor is een vloerbedekking zelf reinigen niet aan te raden, aangezien er beschadigingen of kleurdoorloop kan plaatsvinden. Ook bij andere vloerbedekking schoonmaken zoals wollen of synthetische vloerkleden of hoogpolige tapijten bestaat er risico op schade. De specialisten van Meubelreiniging.info beschikken over jarenlange ervaring met het reinigen van kleden. Bent u benieuwd naar de kosten of wilt u andere meubels reinigen in Rotterdam, zoals een bank professioneel laten reinigen? Neem dan vrijblijvend contact op of vraag meteen een offerte op maat aan.

Waarom Meubelreiniging.info?

 reiniging alle soorten kleden

 aan huis ook mogelijk

 direct een offerte op maat

 Specialist in stoffen meubels reinigen

Diverse methodes van een vloerkleed laten reinigen

Bij een vloerkleed reinigen gaan onze specialisten vakkundig te werk. Ten eerste halen we alle losse onderdelen van het vloerkleed af, zoals meubels of kleine spullen. Indien noodzakelijk stofzuigen we vervolgens het vloerkleed om de losse vuiligheid te verwijderen. Daarna starten we met het daadwerkelijke reinigen van het vloerkleed. Beschikt het vloerkleed over veel inloopvervuiling of hardnekkige vlekken? Dan behandelen we deze plekken met speciale schoonmaakmiddelen. Zodra het reinigen van het vloerkleed klaar is, zetten we alle meubels weer terug op hun oorspronkelijke plek.

De Bonnet en de Sproei Extractie methode

Afhankelijk van het soort vervuiling beschikken we over twee soorten schoonmaakmethodes voor uw vloerbedekking, te weten de Bonnet en de Sproei Extractie methode

De Bonnet methode

Indien uw vloerbedekking over weinig vervuiling beschikt en u tussentijds uw tapijt wilt laten reinigen, is de Bonnet methode zeer geschikt. Allereerst behandelen onze specialisten het vloerkleed met een specifiek reinigingsmiddel. Daarna behandelen we de vloerbedekking met een schrobmachine. Deze machine is voorzien van een pad gemaakt van katoen of microvezel, die al het losgeweekte vuil opneemt. Deze droogtijd is zeer kort is (ongeveer een half uur) doordat er weinig water bij wordt toegepast. Verder maakt de schrobmachine weinig geluid, zodat een vloerkleed laten reinigen ook tijdens kantooruren kan gebeuren.

De Sproei Extractie Methode

Met de Sproei Extractie methode behandelen we het vloerkleed onder hoge druk met water en een milieuvriendelijk schoonmaakmiddel. Daarna zuigen we met een machine het water vol viezigheid weer op. Voordat we met deze behandeling starten, verwijderen we het oppervlakkige vuil met een eenschijfsmachine. Na afloop van de Sproei Extractie methode is het vloerkleed vrij vochtig. Daarom plaatsen we uw meubels op pootjes om schade te voorkomen. Ondanks dat het langer duurt voordat uw vloerkleed weer klaar is voor gebruik, blaast u met de Sproei Extractie methode wel weer nieuw leven in uw vloerkleed. Vooral bij hardnekkige vervuiling is deze methode aan te raden.

Vraag direct een offerte op maat aan voor een vloerkleed laten reinigen

Vraagt u zich af wat de vloerkleed reinigen kosten in uw woning of bedrijfspand zijn? Onze vakkundige specialisten in regio Rotterdam adviseren u graag over het laten reinigen van de vloerbedekking of gestoffeerde meubels reinigen. Ook is het mogelijk om vooraf een gratis proefstukje van uw vloerkleed te laten testen, zodat u het resultaat kunt zien. Vraag vandaag nog een offerte op maat aan via de website.

Beoordeling door klanten: 5/5 ­29 beoordelingen

Scroll naar top