Wat kost een stoffen bank laten reinigen?

Wat kost een stoffen bank laten reinigen? Begrijpelijke vraag. Eerst even wat wetenswaardigheden. Er zijn vele gestoffeerde banken, menig huishouden hebben er een of twee. Soms zijn ze ook bij bedrijven te vinden als ontvangst of gewoon lounge bank op kantoor. Dat er weleens wat gemorst kan worden is eigenlijk niet te voorkomen. Je pakt even een glas cola, snelle hap lekker voor de televisie, en dan komen de vlekken. Dat je een schoonmaakdoekje gebruikt is eigenlijk niet eens zo slecht. De schoonmaakmiddelen, meestal chemisch van samenstelling wel. Verkleuring of te hard boenen met een borstel om de vlek weg te poetsen kan de stoffen bank beschadigen.
Bel ons op telefoonnummer 0181- 649487 voor meer informatie.

Een stoffen bank laten reinigen, wat gaat dat kosten?

Wat is het voor stoffering, zijn er vlekken, is er iets gemorst op de bank en wat ook belangrijk kan zijn heeft u zelf al iets geprobeerd om de vlekken te verwijderen? Want ja er zijn vlekken die wij misschien ook niet of moeilijk kunnen verwijderen. En dan zijn er naast vlekken ook nog de urinegeuren van huisdieren. Kat op de bank geplast, puppy nog niet zindelijk plasje gedaan. U begrijpt dat als u een offerte aanvraagt het belangrijk is te beschrijven wat de situatie is. Liefst wat foto’s erbij. Door het aanvraagformulier zo volledig mogelijk in te vullen kunnen wij u een offerte toesturen. Helaas, dat staat ook in de offerte kunnen wij niet instaan dat vlekken te verwijderen zijn! Benieuwd naar prijzen?

de kosten van een stoffen bank laten reinigen ligt aan de vervuiling
wat kost een stoffen bank laten reinigen

Wat kost een stoffen bank laten reinigen, wat gaan we doen

Uw bank diepte reinigen. Proefstukje allereerst. Zie ook werkwijze meubels reinigen. Geen merkbaar verschil dan kunt u ten allen tijde aangeven dat uw stoffen bank laten reinigen geen nut heeft en vertrekken wij. Proef wel succesvol, dan gaan wij de gehele bank diepte reinigen. Ook de voorzijde, zijkanten en achterkant. Zorg voor voldoende ruimte. Van te voren kunt u al wat voorwerpen wegnemen die in de weg staan. Ook gemakkelijk werken voor ons is als het vloerkleed opgerold is weggeborgen. Wat u verder kunt doen is een paar grote strand lakens klaar leggen. Makkelijk als er wat gemorst wordt. Ventilatie: open wat ramen voor verse lucht. Dan droogt de bank sneller.

Wat kost een stoffen bank laten reinigen nu eigenlijk?

Wat het kost om een stoffen bank schoon te maken kan niet zo gemakkelijk beantwoord worden. Afijn, dat begrijpt u waarschijnlijk wel. Wat ook vaak voorkomt is dat deze niet meer schoon te maken is. Klinkt erg maar is realiteit. De bank is onderhevig aan slijtage. Als dat door onze meubelreiniger opgemerkt word zal hij vertellen wat het probleem is en reiniging niet adviseren. Bijvoorbeeld bij slijtage aan de meubelstof, ernstige verkleuring kan diverse oorzaken hebben. Toch laten reinigen? Dan is het op uw verantwoording. Interesse bel 0181-64 94 87 of vul het offerte formulier op de website in! Wij kunnen uiteraard ook uw zetels reinigen!

Scroll naar boven