Wat kost een stoffen fauteuil reinigen?

Van onze kant is de vraag: hoe oud uw fauteuil is en of er bijzondere vlekken zijn om rekening mee te houden. Want niet iedere fauteuil is schoon te maken. Ook kan uw reinigings poging averechts werken. De chemie in de gebruikte middelen zijn agressief en kunnen schade toe brengen. Wat kost een stoffen fauteuil reinigen? fauteuil laten reinigen prijzen vanaf €125,00 mogelijk inclusief impregneren.

Uw fauteuil is niet zo oud en wilt hem laten opfrissen

Mijn fauteuil is niet zo oud en kan wel een opfris beurt gebruiken. Oké, duidelijk. Dat kunnen wij voor u verzorgen. Laten we beginnen om te bekijken of het reinigen nut heeft. De apparatuur uit de auto halen en als begin een proefstukje gaan schoonmaken. Het meest vervuilde deel. Dan weet u direct of het reinigen van uw stoffen fauteuil de centen waard zijn. O jee, nee geen schoon stukje te zien! Geen probleem dan verlaten wij uw huis en hoeft u niets te betalen.

Stoffen fauteuil reinigen
Stoffen fauteuil reinigen
Stoffen fauteuil laten reinigen
Stoffen fauteuil laten reinigen

Wat doen jullie om onze fauteuil schoon te maken?

Allereerst gaan we uw laminaat of houten vloer bedekken met plasticzeil. Dat mag u van te voren ook zelf doen. Dit om water spetters te voorkomen. Als dat gebeurt is gaan wij uw stoffen meubel diepte reinigen. Bijzondere vlekken gaan wij voorbehandelen. Soms gaat een vlek er niet uit, ook wij met onze reinigingsmiddelen en benodigde apparatuur kunnen niet instaan dat alle vlekken te verwijderen zijn.

Wat kost een stoffen fauteuil reinigen, impregneren

Uw fauteuil ziet er schoon uit en ruikt weer fris. De laatste stap is het impregneren. Een beschermlaag aanbrengen. Uw fauteuil laat u enige uren drogen alvorens deze weer in gebruik te nemen. Niet aanraken of erop gaan zitten. Tenslotte verwijderen wij het plasticzeil en bekijken met u samen of we nog ergens mee kunnen helpen. Hebben wij de stoel in de tuin of garage mogen reinigen dan helpen wij graag een handje om deze weer terug te plaatsen naar waar deze stond.

Wat kost een stoffen fauteuil reinigen, hoe hou ik mijn fauteuil schoon?

Goede vraag. Door niet te eten of te drinken op uw fauteuil. Maar dat had u waarschijnlijk al bedacht. Het komt vaak voor dat men kranten leest en zonder er erg in te hebben de inkt via handen overbrengt op de leuningen. Zwarte diepe vlekken. Voorkom dit en lees de krant bijvoorbeeld aan de eetkamertafel. Inkt kan afgeven. Maak na het lezen van de krant uw handen schoon. Dat voorkomt het afgeven op stoffen meubilair.
Geïnteresseerd in het laten reinigen van uw stoffen fauteuil? Neem contact met ons op. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 0181-649487.
Scroll naar boven