wat het kost om stoffen stoelen te laten reinigen ligt aan de vervuiling en vlekken

Wat kost het om stoffen stoelen te reinigen?

Stoffen stoelen moeten net als ieder ander gebruiksvoorwerp regelmatig gereinigd worden om de levensduur van het meubilair te verlengen. Vuil en viezigheid verspreidt zich geleidelijk, waarbij het steeds lastiger wordt om vlekken te verwijderen. Wacht daarom niet te lang met de stoffen stoelen reinigen. Meubelreiniging.info beschikt over maar liefst 20 jaar ervaring op het gebied van meubels reinigen in Rotterdam. Bent u benieuwd naar de bank schoonmaken of stoffen stoelen reinigen, wat kost het? Vraag dan direct een offerte op maat aan. Vul het offerte formulier in, upload een paar foto’s van uw stoelen en bekijk de offerte die helder uitlegt wat de kosten zijn.

Wat kost het om stoffen stoelen te reinigen?

Onze specialisten komen graag bij u langs om de stoffen stoelen te reinigen. Eerst voeren wij een gratis testreiniging uit, zodat u kunt bepalen of u tevreden bent met het resultaat. Wij reinigen allerlei soorten stoffen stoelen, zoals eetkamerstoelen, bureaustoelen, autostoelen en kantoorstoelen. Hierbij hanteren wij een minimumbedrag van € 125,- inclusief impregneren en reinigingsmiddelen. Bovendien berekenen wij geen voorrijkosten. Het hangt echter van uw situatie af, wat kost het om stoffen stoelen te reinigen, vlekken en wat heeft u er zelf aan gedaan, kat of hond op de stoelen geplast? Dat bepaalt uiteindelijk wat de precieze kosten voor de stoffen stoelen reinigen zijn. Geef daarom alstublieft duidelijk aan welke stoffen stoelen u wilt laten reinigen. Zijn er bijvoorbeeld vaste of losse kussens of hardnekkige vlekken aanwezig? Het is ook aan te raden om een of meerdere foto´s van de stoffen stoelen mee te sturen.

als het mogelijk is kunnen wij de stoelen ook op het balkon schoonmaken

Vraag direct een offerte, wat kost het om stoffen stoelen te reinigen aan

Met professionele reinigingsapparatuur en milieuvriendelijke reinigingsmiddelen zorgen de specialisten van Meubelreiniging.info dat uw stoffen stoelen uitvoerig gereinigd worden. Handig is het om de reiniging te combineren met andere onderdelen van uw meubilair, zoals een tapijt laten reinigen. Vraag direct een vrijblijvende offerte op maat aan voor onze meubel reiniging in de regio Rotterdam. Kijk ook eens bij stoffen stoelen reinigen, vragen? Neem gerust contact met ons op.

Scroll naar boven