Werkwijze meubels reinigen

Voor het reinigen van uw meubels hebben wij een stappenplan opgesteld:

  • Inspectie van de te reinigen stoffen meubels
  • Voorbehandelen van vlekken
  • Grondig en diep reinigen van de stoffering
  • Inspectie van de meubelstof. Soms is een nieuwe reiniging noodzakelijk om het beste resultaat te verkrijgen
  • Impregneren

Vragen? Bel ons op telefoonnummer 0181- 649487 voor meer informatie.
Uiteraard bekijken wij eerst de meubels die u wil laten schoonmaken. Sommige vlekken zijn lastig te verwijderen. Waarschijnlijk heeft u al een idee wat er gemorst is? We kunnen de meubels grondig schoonmaken, de te gebruiken reinigingsmiddelen zijn niet agressief en biologisch van samenstelling. Hou rekening met een droogtijd. Gemiddeld 8 a 10 uur. Pas op met eten of drinken, uw meubelen zijn schoon en geïmpregneerd, iets gemorst wacht niet te lang en verwijder het direct. Een niet gekleurde doek met beetje lauw warm water kan al wonderen verrichten. Wat kost meubels laten reinigen? Vanaf € 125,00 Mogelijk.

Ervaring en gevolgde opleidingen

De werkwijze meubels reinigen is tot stand gekomen door ervaring, gevolgde opleidingen en de resultaten in de praktijk. Wij zien u graag terug als klant. Bovendien bent u ons visitekaartje. Uw schone meubels vallen op, dankzij de mond tot mond reclame verwelkomen wij vele nieuwe klanten. Dank u wel, en vertel alstublieft aan familie, vrienden of kennissen dat wij bij u zijn langs geweest en het resultaat prachtig is geworden.

Werkwijze-meubels-reinigen

Werkwijze meubels reinigen, meubelreiniging kosten

Omdat ons bedrijf zo zeker is van de diensten die wij verlenen bieden wij 100% garantie. Door onze medewerkers kan op verzoek een proefstukje gereinigd worden. Als het resultaat u bevalt, dan reinigen wij de door u voorgestelde meubelen. Bent u niet tevreden dan betaalt u niets. 100% garantie: als u niet tevreden bent door een of andere redenen, zeg het aan ons! Bent u tevreden? Geef dat dan alstublieft door aan familie, kennissen en vrienden dat u tevreden bent over onze meubelreiniging in Zuid-Holland. Wij reinigen ook vloerbedekking, vloerkleed of karpet, tapijt op trappen, tafelkleden enzovoort. Allemaal onder dezelfde condities met 100% garantie!.
Veel van onze klanten combineren het reinigen van meubels met een reinigen van tapijt en/of vloerkleed. Particulieren, maar ook bedrijven zijn tevreden over onze dienstverlening. Een bank die afgeschreven was 20+ jaar oud schoongemaakt kan weer jaren mee. Vele etentjes waar de eetkamerstoelen onder hebben geleden, heel vies, weer goed schoon geworden. Kinderen
op de achterbank van een auto veel vuil en vlekken, heel tevreden na de reiniging en ruikt weer fris! We zijn trots op de vele positieve berichten die per email bij ons binnenkomen.

Beoordeling door klanten op Facebook: 5/5 ­29 reviews.

Werkwijze meubels reinigen, contact opnemen

U kunt op diverse manieren contact met ons opnemen. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 0181-649487. Vul het offerte formulier in. Vergeet ook niet wat foto’s bij te voegen. Een niet goed ingevuld offerteformulier kunnen wij niet beantwoorden.

Scroll naar boven