Werkwijze meubels reinigen

Voor het reinigen van uw meubels hebben wij een stappenplan opgesteld:

  • Inspectie van de te reinigen stoffen meubels
  • Voorbehandelen van vlekken
  • Grondig en diep reinigen van de stoffering
  • Inspectie van de meubelstof. Soms is een nieuwe reiniging noodzakelijk om het beste resultaat te verkrijgen

Bel ons op telefoonnummer 0181- 649487 voor meer informatie.
Samen met de klant volgt een laatste inspectie. Bij goedkeuring brengen wij een beschermlaag op de meubelstof aan. De meubels kunt u pas weer in gebruik nemen als deze in zijn geheel droog zijn. De bank is nu schoon en fris. Wees voorzichtig met eten of drinken. Iets gemorst direct verwijderen. Bij ons kunt u een vlekkenspray aanschaffen. Werkt uitstekend, milieuvriendelijk en kan ook voor tapijt gebruikt worden. Vraag ernaar als wij bij u zijn! Wat kost het reinigen van stoffen meubels!

Onze werkwijze meubels reinigen is tot stand gekomen door ervaring, gevolgde praktijklessen en de resultaten in de praktijk. Wij zien u graag terug als klant. Bovendien bent u ons visitekaartje. Mond tot mond reclame zegt meer als een paginagrote advertentie in de krant.
Werkwijze-meubels-reinigen

Werkwijze meubels reinigen, meubelreiniging kosten

Omdat ons bedrijf zo zeker is van de diensten die wij verlenen bieden wij 100% garantie.
Door onze medewerkers kan op verzoek een proefstukje gereinigd worden. Als het resultaat u bevalt, dan reinigen wij de door u voorgestelde meubelen. Bent u niet tevreden dan betaalt u niets.
100% garantie: als u niet tevreden bent door een of andere redenen, zeg het aan ons! Bent u tevreden? Geef dan alstublieft door aan familie, kennissen en vrienden dat u tevreden bent over onze meubelreiniging in Zuid-Holland.
Wij reinigen ook vloerbedekking, vloerkleed of karpet, tapijt op trappen, tafelkleden enzovoort. Allemaal onder dezelfde condities met 100% garantie!
Veel van onze klanten combineren het reinigen van meubels met een reinigen van tapijt en/of vloerkleed. Particulieren, maar ook bedrijven zijn tevreden over onze dienstverlening, we zijn trots op de referenties die per email bij ons binnenkomen.

Werkwijze meubels reinigen, contact opnemen

U kunt op diverse manieren contact met ons opnemen. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 0181-649487. Vul het offerte formulier in. Vergeet ook niet wat foto’s bij te voegen. Een niet goed ingevuld contactformulier kunnen wij niet beantwoorden.

Scroll naar top